Ολυμπιακός: Ο σταθερός Σωκράτης και οι μνήμες που ξυπνάει η Άιντραχτ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ο σταθερός Σωκράτης και οι μνήμες που ξυπνάει η Άιντραχτ

Ολυμπιακός: Ο σταθερός Σωκράτης και οι μνήμες που ξυπνάει η Άιντραχτ
Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πατάει γερά στα πόδια του, είναι σταθερός και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια με τον Ολυμπιακό και κόντρα στην Άιντραχτ που του ξυπνάει ευχάριστες μνήμες. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είναι κάτι παραπάνω από περιττό να αναφέρει κανείς το πόσο σημαντικός είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και πόσο μεγάλος σκόρερ είναι για τον Ολυμπιακό. Ούτε εξετάσεις δίνει ο Μαροκινός, ούτε έχει να αποδείξει τίποτα κανέναν. Από το ματς των Ιωαννίνων θα σταθούμε σε κάτι άλλο πολύ σημαντικό.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και έχει δώσει μεγάλη σιγουριά στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ούτε ο διεθνής στόπερ χρειαζόταν το ματς με τα Γιάννενα για να κριθεί, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν τα φεγγάρια τους.

Ο 33χρονος αμυντικός πέρασε ένα διάστημα που δεν ήταν τόσο σταθερός στο γήπεδο και δεν έβγαζε σιγουριά στις κινήσεις του. Τώρα έχει σημαντικό σερί αγώνων που είναι πολύ καλός, είναι ο ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού. Προφανώς και έχει βρει τη χημεία του με τον Παπέ Σισέ με τον οποίο παίζει συνεχώς μαζί εδώ κι αρκετό καιρό.

Όταν ο Σεμέδο έμεινε εκτός ομάδας φάνηκε να επηρεάζει αγωνιστικά και τον Σωκράτη αυτή η αλλαγή, αλλά πλέον έχει "δέσει" μία χαρά με τον Σενεγαλέζο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δέχεται φάσεις, αλλά δεν μπορούν οι δυο τους να αναχαιτίσουν τα πάντα. Τουλάχιστον αμφότεροι είναι σταθεροί στα μετόπισθεν με τον Έλληνα στόπερ να διανύει την καλύτερη του περίοδο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και λίγο έλειψε να σκοράρει κιόλας ο Παπασταθόπουλος, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι του Λοντίγκιν. Όπως και να 'χει σε μία σημαντική στιγμή της σεζόν ο Σωκράτης είναι καλά και επιστρέφει την Πέμπτη σε γνώριμα λημέρια. Τα γήπεδα της Bundesliga τα έχει… φάει με το κουτάλι και από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Το μοναδικό Κύπελλο Γερμανίας που πήρε με τη Ντόρτμουντ το κατέκτησε αντιμετωπίζοντας στον τελικό την Άιντραχτ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate