Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαρτίνς για Ονιεκούρου, Εμβιλά

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαρτίνς για Ονιεκούρου, Εμβιλά

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαρτίνς για Ονιεκούρου, Εμβιλά

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του για τους Χένρι Ονιεκούρου, Γιαν Εμβιλά που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Από τη Δευτέρα επιστρέφουν στον Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες από την Παρασκευή απολαμβάνουν το ρεπό που τους έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς και γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που έχουν μπροστά τους.

Η αγωνία του Πορτογάλου τεχνικού από τη στιγμή που θα γυρίσουν στον Ρέντη έχει να κάνει με τους τραυματίες. Χένρι Ονιεκούρου και Γιαν Εμβιλά παραμένουν στα… πιτς και αυτή τη στιγμή είναι οι δύο μεγάλοι πονοκέφαλοι του Μαρτίνς.

Με το ένα ματς να διαδέχεται το άλλο ο κόουτς θέλει να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, διότι οι απαιτήσεις των αγώνων που έρχονται είναι πολύ μεγάλες. Ονιεκούρου και Εμβιλά έχουν βάλει στο… σημάδι τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβουν αυτή την αναμέτρηση.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν. Το θέμα είναι πότε θα το επιχειρήσουν αυτό για να προλάβουν να είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate