Ολυμπιακός: Αλλαγές κι εκπλήξεις από τον Μαρτίνς… για Άιντραχτ!

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός: Αλλαγές κι εκπλήξεις από τον Μαρτίνς… για Άιντραχτ!

Ολυμπιακός: Αλλαγές κι εκπλήξεις από τον Μαρτίνς… για Άιντραχτ!

 Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές κι εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα της Πέμπτης (21/10) κόντρα στην Άιντραχτ.

Το τετραήμερο από Πέμπτη σε Κυριακή και από την Άιντραχτ στον ΠΑΟΚ προβληματίζει τον Πέδρο Μαρτίνς και επηρεάζει υποσυνείδητα -έως ένα βαθμό- τις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, ξεκαθάρισε ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο “Deutsche Bank Park”, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 2.000 οπαδούς. Ο ερυθρόλευκος κόουτς έκανε αρκετές δοκιμές στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, αλλάζοντας και πρόσωπα (δοκίμασε και τον Λόπες κάποια στιγμή στα εξτρέμ…) και συστήματα.

Ο Ίβηρας προπονητής, εξαιτίας του μεγάλου ρόστερ, φροντίζει να κρατάει σε εγρήγορση όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιφυλάσσει εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate