Τόσο κοστολογεί τον Σισέ ο Ολυμπιακός

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Τόσο κοστολογεί τον Σισέ ο Ολυμπιακός

Τόσο κοστολογεί τον Σισέ ο Ολυμπιακός
Η Λίβερπουλ είναι η τελευταία ομάδα που έγινε γνωστό πως ενδιαφέρεται για τον Παπ Αμπού Σισέ και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει ξανά «δουλειά» με τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την περίπτωση του Παπ Αμπού Σισέ έχουν ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ της Λιβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αποκάλυψε χθεσινό δημοσίευμα στην Αγγλία.

Οι «κόκκινοι» έχουν σχηματίσει φάκελο για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει καταφέρει να παρουσιάσει ξανά το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.

Ο διεθνής άσος έχει καθιερωθεί ξανά στην «ερυθρόλευκη» άμυνα και έχει προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Πέρσι έπαιξε στην Σεντ Ετιέν, την οποία βοήθησε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, και ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενώ έφτιαξε το όνομά του στη συγκεκριμένη αγορά.

Η Τορίνο ήθελε να τον πάρει και εκείνη με τη μορφή δανεισμού, ενώ έστειλε ξανά άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη για να τον τσεκάρει από κοντά.

Εκτός από την Λίβερπουλ, στην Αγγλία λέγεται πως αρέσει στην Άρσεναλ και την Έβερτον που δεν θα είχαν πρόβλημα να δώσουν 10 εκατ. ευρώ που ζητούσε μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός.

Μέχρι πρότινος, γιατί με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και τον… ντόρο που υπάρχει γύρω από το όνομα του παίκτη, είναι λογικό να ανεβαίνει η χρηματιστηριακή του αξία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν εύκολα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, όπως συνέβη πριν από δύο χρόνια με τον Τσιμίκα, όταν υπήρξε ανάλογο ενδιαφέρον και ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ κατάφερε να μετακομίσει στην Premier League.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate