Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 0-3: Η selfie του Βαλμπουενά με οπαδούς της τουρκικής ομάδας (pics)

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 0-3: Η selfie του Βαλμπουενά με οπαδούς της τουρκικής ομάδας (pics)

Το βράδυ της Πέμπτης (30/9) λοιπόν, πριν από το ματς ο Γάλλος αποθεώθηκε, το ίδιο συνέβη και τη στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά, ενώ και στο τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί της Φενέρ παρά την πίκρα τους από το 0-3, ζητούσαν επίμονα να βγουν μία selfie μαζί του.  Ο Βαλμπουενά φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Πόλη έβγαλε selfie με οπαδούς της Φενέρμπαχτσε που τον αποθέωναν.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Φοβερές στιγμές δεν εκτυλίχθηκαν στο «Σουκρού Σαράτσογλου» μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με τον Ολυμπιακό να φεύγει θριαμβευτής με 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε. Είχε ωραίες εικόνες και εξωαγωνιστικά.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος γύρισε σε ένα γήπεδο που αποτελούσε «σπίτι» του για μία διετία (2017-19). Μάλιστα, όταν το καλοκαίρι του 2019 είχε αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, οι οπαδοί της Φενέρ ξεσπούσαν σε κλάματα!

Το βράδυ της Πέμπτης (30/9) λοιπόν, πριν από το ματς ο Γάλλος αποθεώθηκε, το ίδιο συνέβη και τη στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά, ενώ και στο τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί της Φενέρ παρά την πίκρα τους από το 0-3, ζητούσαν επίμονα να βγουν μία selfie μαζί του.

Ο Βαλμπουενά φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες