Αίσθηση στην Τουρκία η δήλωση του Μασούρα περί «μπακλαβά»

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Αίσθηση στην Τουρκία η δήλωση του Μασούρα περί «μπακλαβά»

Αίσθηση στην Τουρκία η δήλωση του Μασούρα περί «μπακλαβά»

Ο Γιώργος Μασούρας δεν πρωταγωνίστησε μόνο στο χορτάρι του «Σουκρού Σαράτσογλου, αλλά έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία και για τις δηλώσεις του περί «σιροπιαστών γλυκών»

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μπορεί ο Ματιέ Βαλμπουενά να ήταν το κεντρικό πρόσωπο το διάστημα της παραμονής του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη λόγω της προϋπηρεσίας του στην Φενέρμπαχτσε, ωστόσο, ο Γιώργος Μασούρας τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα. Τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για τα όσα είπε μετά το ματς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έγιναν ειδικές αναφορές στον Τύπο της γειτονικής χώρας για την αδυναμία που έχει ο Μασούρας για τα σιροπιαστά γλυκά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος αμέσως μετά το θριαμβευτικό 3-0 στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Η ερώτηση αφορούσε για το εξαιρετικό πρόσωπο που δείχνει ο 28χρονος διεθνής εξτρέμ όταν αγωνίζεται στην Τουρκία (σ.σ. είχε σκοράρει και με την Μπασάκσεχιρ) και ο άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι το μυστικό κρύβεται στα γευστικότατα σιροπιαστά γλυκά της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αίσθηση και έπαιξε για αρκετή ώρα πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ την Παρασκευή (1/10).

Εννοείται ότι δεν προκάλεσε αρνητική εντύπωση η δήλωσή του, αλλά πολύ θετική καθώς την θεώρησαν μία πολύ έξυπνη απάντηση από έναν ποδοσφαιριστή που έπιασε... κορόιδο την Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (30/9), σκοράροντας δύο φορές και δίνοντας μία ασίστ στο 0-1 του Τικίνιο.

Κατά τ’ άλλα, εκτός από τον Μασούρα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον τουρκικό Τύπο και στο «ματ» που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στον Βίτορ Περέιρα. Ένας Περέιρα που επικρίθηκε έντονα για τις επιλογές του και την τακτική του από το σύνολο των ρεπόρτερ της Φενέρ.

*** Η φωτογραφία είναι από την τουρκική ιστοσελίδα «sporx.com»

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate