Ολυμπιακός: Το ρόστερ που διαμόρφωσε ο Μαρτίνς

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Το ρόστερ που διαμόρφωσε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Το ρόστερ που διαμόρφωσε ο Μαρτίνς

Με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται και τυπικά χθες, ενώ πλέον απομένει το “παράθυρο” των ελεύθερων, έχει διαμορφωθεί πλέον το ρόστερ που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την σεζόν 2021-2022.

Ο Ολυμπιακός έχει για βασικό τερματοφύλακα τον Τόμας Βατσλίκ, αναπληρωματικό τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τρίτο τερματοφύλακα τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον και εφεδρικό τον νεαρό Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, περιμένοντας την εξέλιξη για τον Ρούμπεν Σεμέδο, βασικοί αναμένεται να είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Παπέ Σισέ, με πρώτο στην “αναμονή” τον Ουσεϊνού Μπα, ενώ ακολουθεί ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι νεαροί Αλέξης Καλογερόπουλος και Εσιέν Κινκουέ.

Στα ακραία μπακ, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ (παίζει και δεξιά), με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Απόστολο Αποστολόπουλο αριστερά, τους Κένι Λαλά, Θανάση Ανδρούτσο για δεξιά.

Στο χώρο του κέντρου βασικές μονάδες οι Γιαν Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Πιέρ Κουντέ (ανάλογα με το σύστημα), ακολουθούν οι Αγκιμπού Καμαρά, Βασίλης Σουρλής.

Στα εξτρέμ σε ρόλο βασικού προορίζονται οι Χένρι Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες (μπορεί να παίξει και δεκάρι), Γιώργος Μασούρας, ακολουθούν οι Ματιέ Βαλμπουενά, Μάριος Βρουσάϊ.

Στην επίθεση βασικός ο Ελ Αραμπί, με τον Τικίνιο να ακολουθεί (μπορεί να παίξει ανάλογα με το σύστημα και σαν δεύτερος επιθετικός), αλλά και τον Αχμέντ Χασάν.

Φυσικά αναμένεται από τον Γενάρη η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Συνολικά στο ρόστερ βρίσκονται 33 ποδοσφαιριστές.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate