Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος ο Καρμπόβνικ έναντι του Ρέαμπτσιουκ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος ο Καρμπόβνικ έναντι του Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος ο Καρμπόβνικ έναντι του Ρέαμπτσιουκ

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (12/9, 20:30). Τι συμβαίνει με τον Ρέαμπτσιουκ που είχε «γεμάτη» εβδομάδα με την Μολδαβία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να αποκαλύψει στην προπόνηση του Σαββάτου (11/9) τα πλάνα του για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (12/9, 20.30).
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εκεί λοιπόν θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με το αριστερό άκρο της άμυνας. Αν δεν είχε τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, τότε ξεκάθαρα ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα είναι 100% στη θέση του.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν μπλεχτεί. Όταν ο Ρέαμπτσιουκ έχει φτάσει στο σημείο να παίζει τρία 90λεπτα με την Μολδαβία σε διάστημα μίας εβδομάδας και συν τοις άλλοις, ο Μαρτίνς τον έχει στο μυαλό του για βασικό κόντρα στην Αντβέρπ την Πέμπτη (16/9), είναι απολύτως λογικό ο Πορτογάλος να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Ο Μίχαλ Καρμπόβικ κερδίζει πόντους όσο περνούν οι μέρες. Μπορεί να μην έχει μάθει ακόμα στο 100% το παιχνίδι των συμπαικτών του, αλλά πάντοτε σε τέτοιου είδους συνθήκες που διαμορφώνονται, παίζει ρόλο και ο παράγοντας «πρόληψη».

Ο Ρέαμπτσιουκ την Παρασκευή (10/9) έκανε γυμναστήριο. Είχε επιβαρυνθεί το κορμί του με τόσα ταξίδια που έκανε (Κισινάου Μολδαβίας, Γλασκώβη Σκωτίας, Τόρσχαβν Νήσων Φερόε) και με τα τρία 90λεπτα που έδωσε με την Εθνική του, η οποία σε κάθε κλήση φροντίζει να τον... ξεζουμίζει.

Το Σάββατο (11/9) λοιπόν θα είναι πιο διαφωτιστική η κατάσταση αναφορικά με τα πλάνα του Μαρτίνς, ωστόσο, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να πάρει ανάσες ο Ρέαμπτσιουκ ενόψει Αντβέρπ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate