Ολυμπιακός: Η κουβέντα με την Πόρτο για Σεμέδο και Ζαϊντού - Ντιόγκο Λέιτε

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Η κουβέντα με την Πόρτο για Σεμέδο και Ζαϊντού - Ντιόγκο Λέιτε

Ολυμπιακός: Η κουβέντα με την Πόρτο για Σεμέδο και Ζαϊντού - Ντιόγκο Λέιτε
Προτού έρθει στο προσκήνιο η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε συζητήσεις με την Πόρτο για τράμπα του Πορτογάλου με τον Ζαϊντού, ενώ στο τραπέζι είχε πέσει και το όνομα του Ντιέγκο Λέιτε.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Λίγες μέρες πριν από το πέσιμο της καρό σημαίας για τη μεταγραφική περίοδο, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός τέθηκε στο... περιθώριο μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς και βγήκε από την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η πρόθεση της ΠΑΕ από εκείνη τη στιγμή και μετά ήταν ξεκάθαρη: Να μη συνεχίσει στο Λιμάνι ο 27χρονος στόπερ. Η ομάδα που αναζητούσε στόπερ τέλη Αυγούστου και η οποία ασχολήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη με τον Σεμέδο ήταν η Πόρτο. Οι «Δράκοι» δεν είχαν χρήματα να διαθέσουν για να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή των «ερυθόλευκων», τις συζητήσεις για τον οποίο είχε αναλάβει ο Ζόρζε Μέντες.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν τον πανίσχυρο ατζέντη να πρότεινε και να διαπραγματεύτηκε την ανταλλαγή του Σεμέδο με τον 24χρονο αριστερό μπακ της Πόρτο, Ζαϊντού, τον οποίο ο Ολυμπιακός ήθελε να αποκτήσει και το καλοκαίρι του 2020 (η Σάντα Κλάρα τον πούλησε τελικά στους Δράκους).

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν στην ανταλλαγή προβλέπονταν και χρήματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ζαϊντού αναμένεται να καταλήξει στη Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League.

Στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό το ίδιο χρονικό διάστημα φέρεται να έπεσε και το όνομα του Πορτογάλου στόπερ, Ντιόγκο Λέιτε, ο οποίος επίσης ανήκει στο πελατολόγιο του Μέντες. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται να... τρελαινόταν με το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο 22χρονος, ο οποίος τελικά κατέληξε δανεικός στη Μπράγκα.

Τελικά τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν έγιναν και σίγουρα ρόλο έπαιξε η ιστορία του Ρούμπεν Σεμέδο με την καταγγελία της 17χρονης. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής αμυντικός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς άλλους περιοριστικούς όρους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate