Επικοινώνησαν με Καμαρά στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Επικοινώνησαν με Καμαρά στον Ολυμπιακό

Επικοινώνησαν με Καμαρά στον Ολυμπιακό
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαντί Καμαρά είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ώστε να διαπιστώσουν την κατάσταση που αντιμετωπίζουν εκείνος μαζί με τους Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ στη Γουϊνέα. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ολυμπιακού το πραξικόπημα που σημειώθηκε στη Γουϊνέα και έχει εγκλωβίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδας.

Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ που παραμένουν στην πατρίδα τους και επρόκειτο σήμερα να δώσουν φιλικό με το Μαρόκο (που δεν έχει κληθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί). 
 
Όπως έγινε γνωστό, οι ειδικές δυνάμεις της Γουινέας υποστήριξαν σήμερα ότι συνέλαβαν τον πρόεδρο της χώρας Άλφα Κοντέ και «κατήργησαν» τους θεσμούς.

Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τον Μαντί Καμαρά που βρίσκεται με τους άλλους δύο «ερυθρόλευκους» άσους στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της εθνική ομάδας και ενημέρωσε πως βρίσκονται μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο που υπάρχουν συγκρούσεις.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πότε και υπό ποιες συνθήκες θα μπορέσουν να φύγουν από τη Γουϊνέα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις των πρωταθλητών.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες