Βρίσκει λύση με τους Καμαρά-Κανέ ο Ολυμπιακός

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Βρίσκει λύση με τους Καμαρά-Κανέ ο Ολυμπιακός

Βρίσκει λύση με τους Καμαρά-Κανέ ο Ολυμπιακός
Σε ανοικτή με τους τρεις ποδοσφαιριστές του από την Γουϊνέα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμμετέχει στην προσπάθεια της Λίβερπουλ και των γαλλικών ομάδων για την επιστροφή των παικτών στην Ευρώπη. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με το πραξικόπημα στη Γουϊνέα για την επιστροφή των Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ (που είναι δανεικός στη Νέφτσι) προσπαθεί να βρει από την Κυριακή ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επικοινωνία με τους τρεις ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι τους ενημερώνουν για τις συνθήκες που επικρατούν στην αφρικανική χώρα. Χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε τους διεθνείς και τους καθυσήχασε, λέγοντας πως θα επιστρέψουν κανονικά στην Ευρώπη για να ενσωματωθούν στους συλλόγους τους.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», είναι σε ανοικτή γραμμή με ομάδες που έχουν παίκτες στη συγκεκριμένη χώρα, όπως η Λίβερπουλ (που έχει τον Κεϊτά) και από τη Γαλλία (Σεντ Εντιέν, Ναντ, Σοσό, Τουλούζ και Κλερμόν).

Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι, με πρώτη τους «κόκκινους», έχουν δημιουργήσει ένα μπλοκ για να μπορέσουν να πατήσουν οι διεθνείς από τη Γουϊνέα σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό και σήμερα να επιστρέψουν οι παίκτες στη Γαλλία και από εκεί να ταξιδέψον για τις χώρες που αγωνίζονται.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate