Αυτοί θα καλύψουν το κενό του Χασάν στον Ολυμπιακό

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτοί θα καλύψουν το κενό του Χασάν στον Ολυμπιακό

Αυτοί θα καλύψουν το κενό του Χασάν στον Ολυμπιακό
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το Αχμέντ Χασάν στην Κόνιασπορ και ο Πέντρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταστρώσει το πλάνο με το οποίο θα παίζει ο Ολυμπιακός. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην Τουρκία βρίσκεται από χθες ο Αχμέντ Χασάν, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κόνιασπορ.

Χθες το μεσημέρι ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία πως υπήρξε συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της τουρκικής ομάδας για τον μονοετή δανεισμό του Αιγύπτιου επιθετικού. 
 
Στη συμφωνία αυτή δεν έχει μπει οψιόν αγοράς, ενώ οι Τούρκοι φαίνεται πως καλύπτουν όλο το συμβόλαιο του διεθνούς άσου.

Ο Πέντρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταστρώσει το πλάνο για τον τρίτο επιθετικό μετά την αποχώρηση του Χασάν, αφού το προβάδισμα έχουν ο Ελ Αραμπί και ο Τικίνιο.

Ο ένας παίκτης που υπολογίζει είναι ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, και ο άλλος είναι ο Δημήτρης Πινακάς που αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι δύο παίκτες προορίζονται αρχικά για τον Ολυμπιακό Β’, όμως ανάλογα με την εικόνα τους και τις απαιτήσεις του Μαρτίνς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στη γραμμή κρούσης.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες