Ο Ολυμπιακός συμφώνησε ότι υπάρχει αδικία

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε ότι υπάρχει αδικία

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε ότι υπάρχει αδικία

Θέση υπέρ της Super League 2 πήρε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, αδειάζοντας την ΕΠΟ που αποφάσισε από πρωτάθλημα δυο ομίλων και 36 ομάδων να ανεβαίνει ένας από τη δεύτερη κατηγορία στην Super League και ένας ακόμη να δίνει μπαράζ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Καραπαπάς συμμετείχε στη ΓΣ και στο ΔΣ της SL 2 ως εκπρόσωπος της Β' ομάδας του Ολυμπιακού, όπου ανέφερε ότι συμφωνεί με τη διοργανώτρια τη δεύτερης κατηγορίας πως έπρεπε να ανεβαίνουν δυο ομάδες και να υποβιβάζονται ισάριθμες από την πρώτη κατηγορία. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πρόσθεσε ότι στη Super League ψήφισε την πρόταση που ενέκρινε η ΕΠΟ, επειδή το ήθελαν οι δέκα ομάδες, με αποτέλεσμα να συνταχθούν και οι 14 με το ...1-1. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης που επίσης έλαβε μέρος στη ΓΣ και στο ΔΣ της SL 2.

Δεν ελήφθη απόφαση για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 και για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ΠΑΕ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

O Μπάμπης Σταμούλης από τον Απόλλωνα Πόντου και ο Αχιλλέας Μπίκας από τη Βέροια είναι ο α' και ο β' αντιπρόεδρος, αντίστοιχα, της νέας Super League 2. Ελαβαν τους ίδιους ψήφους (από 23) σε χωριστές ψηφοφορίες, όπου βρέθηκαν τρία λευκά και ένα άκυρο. Πρόεδρος της «μικρής λίγκας» είναι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στην ΓΣ εκπροσωπήθηκαν 29 ομάδες. Απουσίαζαν οι Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και ΟΦΙ, καθώς και οι Ζάκυνθος, Πανιώνιος, Τριγλία που δεν έχουν ακόμη ετοιμαστεί για την SL2.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate