Μα ποιος είναι τέλος πάντων o Κριστιάνο που θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (vids)

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μα ποιος είναι τέλος πάντων o Κριστιάνο που θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (vids)

Μα ποιος είναι τέλος πάντων o Κριστιάνο που θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (vids)
Ο Κριστιάνο, που είχε γραφτεί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, είναι από τους πρωταγωνιστές της Σερίφ Τίρασπολ, έχοντας 3 ασίστ σε 2 παιχνίδια στους ομίλους του Champions League – Συνολικά φέτος έχει παίξει σε 16 ματς σε Μολδαβία και Ευρώπη, έχοντας 7 ασίστ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Τρελαίνει» κόσμο η Σερίφ Τίρασπολ, με την ομάδα των Γιώργου Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβού να έχει γίνει viral στα social media, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε χθες το βράδυ στην Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ με 2-1, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Μολδαβοί που έχουν συνολική αξία παικτών 12.3 εκατ. ευρώ, «γλέντησε» στο «Μπερναμπέου» τη Ρεάλ Μαδρίτης των σούπερ σταρ και των 793 εκατ. ευρώ, με όλη την Ευρώπη να μιλάει και να… παραμιλάει για την ομάδα του Γιούρι Βέρνινταμπ.

Μια ομάδα, στην οποία εκτός από τους Αθανασιάδη και Κολοβό αγωνίζεται επίσης ένας ακόμα συμπατριώτης μας. Ο λόγος για τον Στέφανο Ευαγγέλου, ενώ στη Σερίφ Τιρασπόλ παίζει και ο πρώην μεσοεπιθετικός των Αρη, Ολυμπιακού και Ατρομήτου, Μπρούνο. Ενας από τους πρωταγωνιστές της μολδαβικής ομάδας στη πολύ σπουδαία σεζόν που πραγματοποιεί, αλλά και στις νίκες που έχει πετύχει σε προκριματικά και ομίλους του Champions League είναι ο Κριστιάνο ντα Σίλβα Λέιτε ή απλώς Κριστιάνο.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ενώ πριν από λίγες ημέρες το όνομά του γράφτηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, ενώ ανάμεσα στις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Λατινοαμερικάνο είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο ανήκει στον σύλλογο της Μολδαβίας από το 2018, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 141 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 34 ασίστ σε 11.709 λεπτά συμμετοχής. Η φετινή σεζόν που πραγματοποιεί είναι ονειρική, με τον Βραζιλιάνο να παίζει κομβικό ρόλο στις προκρίσεις της Σερίφ, αλλά και στις δύο σπουδαίες νίκες που πέτυχε στους ομίλους.

Συνολικά φέτος έχει παίξει σε 16 παιχνίδια, σε Μολδαβία και Ευρώπη, έχοντας 7 ασίστ σε 1.318 λεπτά συμμετοχής. Στα 8 ματς που έδωσε η Σερίφ στα προκριματικά ο Βραζιλιάνος ήταν σε όλα βασικός, ενώ είχε δύο ασίστ. Στο εκτός έδρας ματς με την Τέουτα (0-4) για τον πρώτο γύρο, αλλά και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-0), για τα πλέι οφ του Champions League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Μολδαβίας σε 8 αγώνες στα προκριματικά είχε 6-2-0, με τον Κριστιάνο να είναι από τους κορυφαίους.

Στους ομίλους ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ακόμα καλύτερος, έχοντας τρεις ασίστ σε δύο παιχνίδια. Στην πρεμιέρα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-0) έφτιαξε και τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα του, ενώ χθες ξεκίνησε από δικά του πόδια το γκολ του Γιασιμπόεφ στο 25’.

ΣΕΡΙΦ - ΣΑΧΤΑΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηταν από τους πρωταγωνιστές της Σερίφ στην… άλωση της Μαδρίτης, με τα ΜΜΕ να γράφουν αποθεωτικά σχόλια για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποιήσει στο Μπερναμπέου.

ΡΕΑΛ Μ. - ΣΕΡΙΦ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από τις πέντε ασίστ που έχει στο Champions League, έχει δώσει επίσης δύο σε πέντε ματς στο μολδαβικό πρωτάθλημα. Ενας ποδοσφαιριστής, που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και όχι άδικα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μολδαβίας έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στις 600.000 ευρώ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «transfermarkt».


 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate