Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Προκάλεσαν αίσθηση τα νέα για Εμβιλά

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Προκάλεσαν αίσθηση τα νέα για Εμβιλά

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Προκάλεσαν αίσθηση τα νέα για Εμβιλά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Ο Γιαν Εμβιλά δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και στην Πόλη καλοδέχτηκαν τα νέα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Γιαν Εμβιλά δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσέ. Ο Γάλλος δεν θα παίξει στην αυριανή αναμέτρηση, στην Πόλη και για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι μία σημαντική απουσία, αφού πρόκειται για ένα από τα βασικά εργαλεία στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Η απουσία του Γιαν Εμβιλά από την πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην Τουρκία. Τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα μέχρι εδώ με τους Τούρκους να βλέπουν με καλό μάτι αυτή την είδηση.

Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίζουν πολύ καλά τις ικανότητες του Γιαν Εμβιλά και πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Η Φενέρμπαχτσε, άλλωστε είχε προσπαθήσει να πάρει τον έμπειρο χαφ, αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

Ξέρει, λοιπόν από πρώτο χέρι τι σημαίνει η απουσία του για τον Ολυμπιακό όπως ξέρει και πόσο μεγάλη επιρροή έχει στο παιχνίδι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Πολύ καλή είδηση χαρακτήρισαν στην Τουρκία το γεγονός πως ο Γιαν Εμβιλά δεν προπονήθηκε και θεωρούν ότι είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate