Ονιεκούρου: «Αυτά μας είπε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο»

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ονιεκούρου: «Αυτά μας είπε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο»

Ονιεκούρου: «Αυτά μας είπε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο»

Ο Χένρι Ονιεκούρου μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία και για όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Βασικός σε δεύτερο συνεχόμενος παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ο Χένρι Ονιεκούρου από τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά. Ο Νιγηριανός ακόμη ψάχνει τα πατήματα του και διάρκεια στην απόδοση του προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει όλο και περισσότερα στην ομάδα του Πειραιά.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία ο Ονιεκούρου μίλησε για τη νίκη επί της ομάδας της Φθιώτιδας και για το τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα του αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά ο Χένρι Ονιεκούρου μίλησε:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ήταν μια πολύ κλειστή αναμέτρηση. Κάναμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για εμάς.

Έπρεπε οπωσδήποτε να τους κερδίσουμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας, με το αποτέλεσμα, είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε και έτσι επιθυμούμε να συνεχίσουμε».

Για το τι τους είπε ο Πέδρο Μαρτίνς: «Λόγια ενθαρρυντικά, να έχουμε θάρρος και κουράγιο και να παλέψουμε μέχρι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μετά το παιχνίδι ήρθε η ικανοποίηση και φυσικά είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate