Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2: Κριτική παικτών: Πήρε… φόρα ο Τικίνιο

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2: Κριτική παικτών: Πήρε… φόρα ο Τικίνιο

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2: Κριτική παικτών: Πήρε… φόρα ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο σκόραρε ξανά στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Μασούρας ήταν και πάλι καθοριστικός, ενώ ο Μαντί ήταν ο "εγκέφαλος".

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΒΑΤΣΛΙΚ

Στη φάση που ο Σίτο σκοράρει και το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ, ο Τσέχος δεν διώχνει σωστά τη μπάλα και την κρατάει "ζωντανή" στη μικρή του περιοχή. Λάθος εκτίμηση έκανε και στη φάση του 54', αλλά δεν κόστισε στον Ολυμπιακό.

ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ

Έχασε κάποιες μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να βγουν κάποιες επικίνδυνες μπαλιές από την πλευρά του, αλλά γενικά ήταν σταθερός.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Δεν ήταν ματς που δέχτηκε μεγάλη πίεση η άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ είχε σωστή αντίδραση σε ένα σουτ στο πρώτο μέρος που έβαλε καλά το κορμί του μπροστά στη μπάλα.

ΣΙΣΕ

Έδωσε μάχες με τον Μπαράλες και τον περιόρισε σε μεγάλο βαθμό αν και η άμυνα του Ολυμπιακού δεν πιέστηκε.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Αυτά που κάνει ο Όλεγκ δεν έχουν προηγούμενο. Σερί ενενηντάλεπτα παίζει ο Μολδαβός και δείχνει ακούραστος. Καλό ματς έχει κάνει και στην Τρίπολη.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Αν και αναμενόταν να πάρει ανάσες, ο Μαρτίνς τον έβαλε βασικός και είχε αρκετά καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και αυτός που γι' ακόμα μία φορά φάνηκε να είναι ο "εγκέφαλος" των Πειραιωτών.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Και στο δεύτερο παιχνίδι που έπαιξε ο Ολυμπιακός πέτυχε γρήγορο γκολ και φάνηκε πόσο πολύ είχε λείψει από την ομάδα του Πειραιά. Ο Έλληνας εξτρέμ φαίνεται πως έχει βρει χημεία με τον Τικίνιο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Ξεκίνησε πίσω από τον Τικίνιο, πήγε δεξιά απ' όπου κι έβαλε το γκολ και επιβεβαίωσε πως είναι ένας πολύ δραστήριος ποδοσφαιριστής.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ

Γκολ δεν έβαλε σε αυτό το ματς, αλλά δεν είναι αδιάφορος. Ο Νιγηριανός κάνει πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο και δίνει πολλές βοήθειες στην άμυνα. Κάτι του λείπει στην επίθεση για να ξεμπλοκάρει, αλλά φάνηκε ότι είναι πιεσμένος στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Μόνος του έφυγε και τον πρόλαβε ο αντίπαλος του, ενώ δεν έκρυψε τα νεύρα του όταν ο Μασούρας του ζήτησε το λόγο.

ΤΙΚΙΝΙΟ

Τρίτο σερί γκολ από τον Βραζιλιάνο που πήρε μπρος για τα καλά σε ένα από τα κρισιμότερα σημεία της σεζόν, αφού ακολουθούν τα ματς με τη Φενέρ και τη Παναθηναϊκό.

ΕΜΒΙΛΑ

Πολύ σημαντική είδηση για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Εμβιλά, ο οποίος πήρε χρόνο στο ματς με τον Αστέρα και αν μη τι άλλο "έδεσε" το κέντρο από τη στιγμή που μπήκε.

ΒΡΟΥΣΑΙ

Αρκετά δραστήριος από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, αλλά το ματς είχε αποκτήσει άλλη μορφή με τον Ολυμπιακό να κάνει διαχείριση.

ΚΟΥΝΤΕ

Έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Περισσότερο μπήκε στο παιχνίδι για να έχει ρυθμό ενόψει Φενέρ, αφού ο ρυθμό είχε πέσει αρκετά όταν πέρασε στο γήπεδο.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Όπως αναμενόταν ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε χρόνο συμμετοχής για να έχει ρυθμό ενόψει του ματς της Πέμπτης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate