Υπόθεση Σεμέδο: «Ήταν παρέα 8-10 ατόμων, παρήγγειλαν δύο βότκες και δύο σαμπάνιες»

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Υπόθεση Σεμέδο: «Ήταν παρέα 8-10 ατόμων, παρήγγειλαν δύο βότκες και δύο σαμπάνιες»

Υπόθεση Σεμέδο: «Ήταν παρέα 8-10 ατόμων, παρήγγειλαν δύο βότκες και δύο σαμπάνιες»
Με ποιους διασκέδαζαν ο Σεμέδο και η 17χρονη και τι ήπιαν. Όλα όσα υποστήριξε η ανήλικη, πότε αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύ σοβαρή υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον ποδοσφαιριστή να κατηγορείται, θυμίσουμε, για ομαδικό βιασμό 17χρονης μέσα στο σπίτι του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει συλληφθεί και κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε, ενώ αύριο (31/08) θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ από τη Νιγηρία, ο οποίος και συνελήφθη. Το ανήλικο κορίτσι, το οποίο παρακολουθείται από ψυχολόγο και έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστή, έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία μερικές ώρες μετά το συμβάν και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, είχε διακυμάνσεις στην κατάθεσή της, που έγινε παρουσία ψυχολόγου, και κάποιες στιγμές ήταν ήρεμη, ενώ άλλες πιο ταραγμένη. Η εναλλαγή των συναισθημάτων της αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πόρισμα του ψυχολόγου.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, εξάλλου, αναμένεται να βγει σήμερα (30/8) αργά το βράδυ ή αύριο (31/8) νωρίς το πρωί. Από εκεί και πέρα, ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης κοπέλας, στις οποίες περιγράφεται αναλυτικά τι έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate