Το συνεχίζουν για Μανωλά και Ολυμπιακό στην Ιταλία

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Το συνεχίζουν για Μανωλά και Ολυμπιακό στην Ιταλία

Το συνεχίζουν για Μανωλά και Ολυμπιακό στην Ιταλία

Ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει τα σενάρια περί επιστροφής Μανωλά, αλλά στην Ιταλία θεωρούν ακόμη πιθανό το σενάριο και αναφέρουν ονόματα αντικαταστατών του για τη Νάπολι. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωσαν σε καμία περίπτωση τα δημοσιεύματα στην Ιταλία περί πιθανής επιστροφής του Κώστα Μανωλά, από τη στιγμή που τα ποσά είναι υπέρογκα για μια τέτοια περίπτωση, την οποία σίγουρα θα επιθυμούσε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Με τη Νάπολι να έχει μεν βαρύ φορτίο το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά και να μην είναι διατεθειμένη να δεχτεί προσφορά κάτω των 15 εκατομμυρίων για να συζητήσει την παραχώρησή του.

Στην Ιταλία, πάντως, το συνέχιζαν την Κυριακή (15/8) με νέα ρεπορτάζ που άφηναν ανοιχτή αυτή την περίπτωση λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να γυρίσει στον Ολυμπιακό και του συμβολαίου των 4 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στη Νάπολι. Αυτή τη φορά ανέφεραν ονόματα παικτών τα οποία κοιτάζει η Νάπολι σε περίπτωση που γίνει τελικά η μετακίνηση του Μανωλά στην προηγούμενη ομάδα του.

Ο ένας είναι ο 27χρονος στόπερ της Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι, ο οποίος είναι τέταρτος στην ιεραρχία αυτή τη στιγμή της ομάδας του και θέλει να πάει κάπου για να είναι βασικός. Ο άλλος που αναφέρεται ως στόχος είναι ο Αργεντινός Μάρκος Σένεσι της Φέγενορντ, με τον 24χρονο άσο να κοστίζει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ και οι Ιταλοί να αναφέρουν ότι μπορεί να γίνει συζήτηση για δανεισμό του με οψιόν αγοράς, πάντα στην περίπτωση επαναπατρισμού του Μανωλά.

Από τον Ολυμπιακό επαναλαμβάνουμε ότι δεν προκύπτει πως μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή κάτι με τον Έλληνα άσο παρά τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι δύο πλευρές και την επιθυμία νέας συνεργασίας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate