Κι όμως, είναι καλή η κλήρωση για τον Ολυμπιακό…

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Κι όμως, είναι καλή η κλήρωση για τον Ολυμπιακό…

Κι όμως, είναι καλή η κλήρωση για τον Ολυμπιακό…
Ο Μπάμπης Χριστόγλου εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί η κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δεν είναι τόσο άσχημη, όσο θεωρούν πολλοί. Θα πάω κόντρα στο ρεύμα. Ξανά.

Και όχι μόνο επειδή είμαι στοιχείο αντιδραστικό, αλλά κι επειδή το πιστεύω.

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ είναι καλή. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Καταλαβαίνω όλους αυτούς που λένε πως θα προτιμούσαν να έχουν ομάδες της καρπαζιάς ή περίπου τέτοιες στον όμιλο, έτσι ώστε να έχει ο Ολυμπιακός περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, αλλά εγώ το βλέπω διαφορετικά.

Κακά τα ψέματα. Με Άιντραχτ, Φενέρ και Αντβέρπ ο όμιλος του Ολυμπιακού μοιάζει περισσότερο με όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί είναι παραδοσιακή δύναμη της χώρας τους, οι Τούρκοι είναι γεμάτοι ποιότητα και με πολύ δυνατή έδρα, ενώ οι Βέλγοι -που πήραν το καλοκαίρι μεταξύ άλλων τον Ναϊνγκολάν- είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και γράφει σημαντικές νίκες.

Με τέτοιους αντιπάλους, όμως, θα δούμε και κανονικό Ολυμπιακό στα ματς των ομίλων. Οι παίκτες ψήνονται για μεγάλα ματς. Όπως και να το κάνουμε, όσο επαγγελματίας και είναι ένας ποδοσφαιριστής, αλλιώς νιώθει όταν παίζει με την ΝΚ Μούρα και αλλιώς με τη Φενέρ ή την Άϊντραχτ.

Και συνολικά ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός έχει ένα θέμα με τα θεωρητικά εύκολα ματς. Πόσες φορές στο παρελθόν δεν την έχει πατήσει επειδή παρα-χαλάρωσε. Από την άλλη, θυμηθείτε πώς έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές του όταν βρέθηκαν απέναντι στην Άρσεναλ.

Ζόρικη, λοιπόν, η κλήρωση, μαζεύονται πολλά και δύσκολα ματς για την ομάδα του Μαρτίνς, αλλά και καλή κλήρωση. Με τους συγκεκριμένους αντιπάλους να έρχονται στον δρόμο του Ολυμπιακού το κίνητρο χτυπάει κόκκινο, η ομάδα θα παραμείνει σε εγρήγορση και -μεταξύ μας- όσο σημαντικά ονόματα και να είναι οι τρεις τους, δεν κλείνουν τον δρόμο του Ολυμπιακού προς την πρώτη θέση του ομίλου. Άσε που και όσοι είναι ακόμα να έρθουν στην ομάδα θα την πάρουν πιο εύκολα την απόφαση, όταν αντιληφθούν ότι έχουν σημαντικά ματς πλέον στο καλεντάρι για να παίξουν και να διαφημιστούν…
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate