Το «αγκάθι» του Σεμέδο και η αναμονή για Μπενφίκα!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Το «αγκάθι» του Σεμέδο και η αναμονή για Μπενφίκα!

Το «αγκάθι» του Σεμέδο και η αναμονή για Μπενφίκα!

Ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο Ολυμπιακός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Εξελίξεις με την Μπενφίκα από Τετάρτη (25/8).

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού για τα play off του Europa League. Και γενικώς είναι εκτός κλίματος ομάδας, μολονότι εξακολουθεί να κάνει προπονήσεις στον Ρέντη.

Ο Πορτογάλος στόπερ αποτελεί πλέον ένα από τα... βαρίδια των Πειραιωτών. Από τη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα με την Γουλβς και την άδεια εργασίας που δεν του έβγαλε η αγγλική ομοσπονδία, στον Ολυμπιακό ελπίζουν να μην τραβήξει η υπόθεσή του έως τις 31 Αυγούστου.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι η Μπενφίκα ετοιμάζεται να μπει στο «παιχνίδι». Προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση η ομάδα της Λισσαβώνας.

Εντούτοις, αναμένεται να γίνει από Τετάρτη (25/8) η πρώτη της προσπάθεια, καθώς το μυαλό όλων στους Λουζιτανούς είναι στον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία με... θέα τους ομίλους του Champions League.

Εφόσον καταφέρουν και υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς του Ντα Λουζ, τότε θα βάλουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο τους.

Κατά συνέπεια, θα είναι σε θέση να ρίξουν κάποια εκατομμύρια για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, μιας και σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η Μπενφίκα εδώ και 20 μέρες κοιτάζει την αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό.

Θυμίζουμε ότι πέρσι οι «αετοί» είχαν καταθέσει πρόταση 11 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας την είχαν απορρίψει λόγω της επιθυμίας του Πέδρο Μαρτίνς να τον κρατήσει για ακόμη μία σεζόν στο λιμάνι.

Εξελίξεις λοιπόν αναμένονται με τον Σεμέδο, ενώ έχει ακουστεί ότι δεν αποκλείεται στο τέλος ο Ολυμπιακός να εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο να φύγει με δανεισμό και οψιόν αγοράς, εφόσον δεν βρει τα χρήματα που ζητάει.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate