Θωμαΐδης: «Τα δύο μηνύματα από το κινητό του Σεμέδο»

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Θωμαΐδης: «Τα δύο μηνύματα από το κινητό του Σεμέδο»

Θωμαΐδης: «Τα δύο μηνύματα από το κινητό του Σεμέδο»
Ο Κυριάκος Θωμαϊδης μετέφερε στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 νέες πληροφορίες για την υπόθεση του Σεμέδο. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Νέα στοιχεία για την υπόθεση Σεμέδο ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

Όπως ανέφερε υπάρχει στην κατοχή της αστυνομίας ένα βίντεο στο οποίο ο Σεμέδο και η 17χρονη είναι καθισμένοι δίπλα στο αμάξι και δείχνουν χαρούμενοι.

Επίσης, ο Κυριάκος Θωμαϊδης αποκάλυψε το περιεχόμενό δύο μηνυμάτων που σύμφωνα με την έρευνα φέρονται να υπάρχουν στο κινητό του Πορτογάλου. Το πρώτο η 17χρονη φέρεται να έστειλε την επομένη του περιστατικού μήνυμα στον Σεμέδο προσκαλώντας τον σε γνωστό κέντρο ψυχαγωγίας.

Το δεύτερο, η 16χρονη φίλη της, φέρεται να το έστειλε τη μεθεπόμενη στον Σεμέδο και να τον επιτιμά ότι «πήγε» με τη φίλη της παρά τη θέλησή της και εκείνος να απαντά ότι «εκείνη ήθελε περισσότερο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σε αυτό η Μαίρη Μπενέα μεταφέρει το ρεπορτάζ της για την υπόθεση αλλά και ο Κυριάκος Θωμαϊδης τα παραπάνω στοιχεία (2:12). 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate