Σεμέδο: Βίντεο με το ξέσπασμα του ποδοσφαιριστή! (vid)

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Σεμέδο: Βίντεο με το ξέσπασμα του ποδοσφαιριστή! (vid)

Σεμέδο: Βίντεο με το ξέσπασμα του ποδοσφαιριστή! (vid)

Για την Πέμπτη στη μία το μεσημέρι πήρε προθεσμία για την απολογία του ο Ρούμπεν Σεμέδο, στον οποίο ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό.

Η πλευρά του Πορτογάλου ζήτησε και πήρε προθεσμία, πιθανότατα για να ενημερωθεί για την ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Είμαι αθώος. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Να είστε πάλι εδώ όταν θα βγω αθώος», φώναξε προς τους εκπροσώπους του Τύπου βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα.

Ο Σεμέδο οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία του την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο μεταξύ προθεσμία να απολογηθεί πήρε (για την Παρασκευή 11 το πρωί) και ο 40χρονος Νιγηριανός θα απολογηθεί ο Νιγηριανός.

Ο διεθνής Πορτογάλος κρατείται από την Κυριακή οπότε και συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία 17χρονης κοπέλας, που τον έθεσε ως έναν από τους δύο φυσικούς αυτουργούς του βιασμού της.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate