Σταματέλος: Οι τελευταίες εξελίξεις για Σεμέδο...

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Σταματέλος: Οι τελευταίες εξελίξεις για Σεμέδο...

Σταματέλος: Οι τελευταίες εξελίξεις για Σεμέδο...
Ακούστε τι είπε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφορικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα μεταγραφικά ζητήματα που εκκρεμούν στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας πως μέσα στη μέρα αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στη Γουλβς.

Επιπλέον, ο ρεπόρτερ έκανε λόγο για εξελίξεις και στην υπόθεση Μανωλά μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ξεκαθάρισε πως μετά το πρώτο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα προχωρήσει το θέμα των μπακ.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει ένα κόλλημα με τη βίζα του Σεμέδο αλλά μέχρι εκεί, μέσα στη μέρα θα έχουμε εξελίξεις. Η Γουλβς ήξερε για την περίπτωση όταν αποφάσισε να ασχοληθεί, απομένουν τα τυπικά για το deal.

Για Μανωλά, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, και οι δύο πλευρές θέλουν πάντως (σ.σ. ο παίκτης και ο Ολυμπιακός). Είναι βέβαια μία κίνηση κόντρα στην επιχειρηματική λογική, καθώς ο παίκτης δεν έχει μεταπωλητική αξία.

Μετά το ματς της Πέμπτης θα προχωρήσει για μπακ, δεν έχουν παγώσει οι κινήσεις».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate