Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Γκαλιάνι – Πώς θα βοηθήσει μεταγραφικά

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Γκαλιάνι – Πώς θα βοηθήσει μεταγραφικά

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Γκαλιάνι – Πώς θα βοηθήσει μεταγραφικά
Ενας εκ των σημαντικότερων Ιταλών παραγόντων έχει σχέσεις με την Ελλάδα
 
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι βρέθηκε στην Ελλάδα τα προηγούμενα 24ωρα και επισκέφθηκε τα γραφεία ελληνικής ομάδας, την οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί μεταγραφικά. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Τόσο της Ιταλίας όσο και γενικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν άνθρωπο που μπήκε στη Μίλαν το 1986 και συνεχίζει ακόμη και σήμερα, έστω στη Μόντσα. Πάντα δίπλα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον οποίο πέτυχαν πάρα πολλά. Ο Γκαλιάνι είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο είναι ένας άνθρωπος που θες για φίλο σου. Και υπάρχει ελληνική ομάδα που μπορεί να τον θεωρεί τέτοιο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μίλαν ήταν στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες και την Πέμπτη βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού. Ο λόγος, ήταν η υπογραφή του εγγονού του, Αντριάν Γκαλιάνι, στους ερυθρόλευκους, μετά τη διετία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ιταλός παράγοντας ήθελε να είναι στην Αθήνα για την υπογραφή του εγγονού του, τον οποίο λατρεύει.

Παράλληλα, όμως, λατρεύει και τις μεταγραφές. Τις διαπραγματεύσεις. Τα deals. Ετσι, βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει στον Ολυμπιακό μια συνεργασία, μια… φιλία. Συγκεκριμένα, ο Γκαλιάνι, όπως αναφέρει και το Sport24.gr σε σχετικό θέμα, τα είπε πολύ καλά με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων. Τόσο καλά, ώστε να τους ξεκαθαρίσει πως ό,τι βοήθεια χρειαστούν για μεταγραφές από Ιταλία, μπορούν να υπολογίζουν σε αυτόν.

Τόσο αν αφορά παίκτες της Μίλαν, με την οποία φυσικά έχει πάντα μια ξεχωριστή σχέση, είτε για ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων. Ο Γκαλιάνι, άλλωστε, μιλάει με όλους. Μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει οποιονδήποτε, συζητώντας για οποιοδήποτε θέμα. Και για μια ελληνική ομάδα, το να έχει έναν τέτοιο φίλο, είναι μεγάλη υπόθεση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate