Ολυμπιακός: Τα in and out στους εξτρέμ για το νέο ρόστερ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Τα in and out στους εξτρέμ για το νέο ρόστερ

Ολυμπιακός: Τα in and out στους εξτρέμ για το νέο ρόστερ
Ο Ολυμπιακός συνολικά πήρε τέσσερις παίκτες που μπορούν να παίξουν στα άκρα της επίθεσης, ωστόσο θα υπάρξουν και εξτρέμ που θα φύγουν έστω την τελευταία στιγμή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προχώρησαν στην απόκτηση δύο παικτών για να είναι βασικοί για τη νέα χρονιά στα άκρα της επίθεσης. Ο ένας είναι ο Νιγηριανός Χένρι Ονιεκούρου και ο άλλος είναι ο Ρόνι Λόπες. Δύο παίκτες για τα δύο... φτερά του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα τόσο ο Αγκιμπού Καμαρά όσο και ο Αλγκασίμ Μπα, δύο πιτσιρικάδες που αποκτήθηκαν, μπορούν να αγωνιστούν ως ακραίοι επιθετικοί.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Φυσικά για τις θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν και οι Γιώργος Μασούρας (βασικότατο στέλεχος των Ερυθρόλευκων που πάντως είχε ζήτηση και κρούσεις από το εξωτερικό) - Βαλμπουενά. Συμπληρωματικά βέβαια θα είναι και ο Βρουσάι.

Με άλλα λόγια οι εξτρέμ που θα έχει για τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός θα είναι (εκτός και εάν προκύψει και άλλη αποχώρηση):

  • Ονιεκούρου
  • Λόπες
  • Γιώργος Μασούρας
  • Βαλμπουενά
  • Βρουσάι + οι μικροί Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα
  • Από τους παραπάνω παίκτες οι περισσότεροι μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις στην επίθεση
Μάλιστα ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε ήδη αρκετές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα παίζοντας βέβαια περισσότερο ως χαφ. Ωστόσο υπάρχουν και ακραίοι που θα αποχωρήσουν.

Οι δύο Σέρβοι Τσούμιτς και Ραντζέλοβιτς ήταν τα δύο φαβορί για αποχώρηση από τις θέσεις των εξτρέμ για να κλείσουν και τυπικά αλλού έστω μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο Τσούμιτς επρόκειτο να κλείσει και επίσημα στη Λουκέρνη και η αποχώρησή του είναι δεδομένη. Ο Μάριος Βρουσάι από την άλλη φαινόταν πως δεν πρόκειται να φύγει από το ρόστερ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate