Ολυμπιακός: Στο επίκεντρο επαναφέρουν και πάλι «θέμα» Ζαϊντού!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Στο επίκεντρο επαναφέρουν και πάλι «θέμα» Ζαϊντού!

Η περίπτωσή του φέρεται να απασχολεί εκ νέου τους Πειραιώτες σύμφωνα με τη “Live Sport”. Παρότι ο Ζαϊντού αγωνίστηκε βασικός την περασμένη σεζόν στους “Δράκους”, φέτος έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Κονσεϊσάο εμφανίζεται να έχει ζητήσει και την απόκτηση βασικού αριστερού μπακ.
Την περίπτωση του Ζαϊντού Σανουσί εξετάζουν εκ νέου στον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν νεότερα δημοσιεύματα

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δώσει μεγάλη μάχη πέρυσι το καλοκαίρι για να αποκτήσουν τον Νιγηριανό μπακ από τη Σάντα Κλάρα, ωστόσο η Πόρτο κατάφερε να “κλέψει” τον 24χρονο διεθνή και να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η περίπτωσή του φέρεται να απασχολεί εκ νέου τους Πειραιώτες σύμφωνα με τη “Live Sport”. Παρότι ο Ζαϊντού αγωνίστηκε βασικός την περασμένη σεζόν στους “Δράκους”, φέτος έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Κονσεϊσάο εμφανίζεται να έχει ζητήσει και την απόκτηση βασικού αριστερού μπακ.

Στην Πορτογαλία αφήνουν ανοιχτό να παραχωρηθεί ο Ζαϊντού μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από τον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate