Ολυμπιακός: Οι επόμενες μεταγραφές και τα ερωτηματικά του ρόστερ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Οι επόμενες μεταγραφές και τα ερωτηματικά του ρόστερ

Ολυμπιακός: Οι επόμενες μεταγραφές και τα ερωτηματικά του ρόστερ
Το Gazzetta αναλύει τις κινήσεις ενίσχυσης που σκοπεύει να κάνει μέχρι τα τέλη Αυγούστου ο Ολυμπιακός και καταγράφει τα ερωτηματικά του ρόστερ.

Η βραδιά στο Ράζγκραντ ήταν άσχημη, ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς κάθισε βαριά στον Ολυμπιακό, αλλά χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες μπαίνουν ξανά στο γήπεδο για την προετοιμασία ενόψει της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στις 19 και 26 Αυγούστου ακολουθούν οι αναμετρήσεις για τα play off του Europa League με τους Σλοβάκους, την ίδια ώρα που η διοίκηση βάζει κάτω τα δεδομένα για να δει τι αλλαγές πρέπει να κάνει στο ρόστερ, ώστε να προχωρήσει δυναμικά από εδώ και πέρα και να μην επαναληφθούν βράδια όπως αυτό της Τρίτης (10/8).

Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι το εξής: Τι προσθήκες ή, καλύτερα, τι προσθαφαιρέσεις, θα κοιτάξει να πραγματοποιήσει το κλαμπ; Το Gazzetta αναλύει...

Τερματοφύλακες

Κάτω από από τα γκολπόστ δεν προκύπτει η παραμικρή ανάγκη για αλλαγή. Βατσλίκ, Τζολάκης και Κρίστινσον συνθέτουν μια τριάδα που όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν χρειάζεται ενίσχυσης. Σε αυτά τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια η ομάδα προχώρησε με τον 18χρονο Τζολάκη και από τα επόμενα εκτιμάται ότι έρχεται η ώρα του διεθνούς Τσέχου, που προέρχεται από την παρουσία στο Euro.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ισλανδός Κρίστινσον έγινε πια ο τρίτος κίπερ στην ιεραρχία και αυτούς συμπληρώνει ο Ηλίας Καραργύρης.

Μπακ

Εκεί είναι που εντοπίζεται το σπουδαιότερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Ούτε ο Ρέαμπτσιουκ, ούτε οι Ανδρούτσος και Λαλά κατάφεραν να δώσουν τα αναμενόμενα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τόσο αριστερό όσο και δεξιό μπακ. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχουν οι επιλογές των Ντρέγκερ, Λαλά και Ανδρούτσου, ενώ για το αριστερό εκείνες των Ρέαμπτσιουκ και Αποστολόπουλου. Από τη στιγμή που δεδομένα θα αφιχθούν νέοι ακραίοι μπακ, έχει αξία να δούμε ποιος μπορεί να αποχωρήσει. Αυτός που δεν υπολογίζεται πάντως, γι' αυτό και μένει διαρκώς εκτός, είναι ο Ντρέγκερ.

Στόπερ

Τούτη τη στιγμή οι κεντρικοί αμυντικοί που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός είναι οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Καλογερόπουλος και Αβραάμ. Επτά δηλαδή, αν και αυτοί που θα τραβήξουν το κουπί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν είναι συγκεκριμένοι. Εδώ υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Σισέ (Τρουά). Άρα ποιες είναι οι επιλογές στις οποίες θα βασιστεί ο Μαρτίνς; Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος και Μάρκοβιτς.

2

Αν δεν προκύψει κάποια πώληση, πλην του Σισέ, κάτι που δεν είναι και το πλέον πιθανό σενάριο, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κινηθεί για ένα επιπλέον σέντερ μπακ. Αν βέβαια ο Πορτογάλος συνεχίσει να παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τότε οι εναλλακτικές δεν είναι ιδιαίτερα πολλές.

Χαφ

Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε και Σουρλής συγκροτούν την «ομάδα» του άξονα. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου πάντα θα κυκλοφορεί το ενδεχόμενο πώλησης του πρώτου.

1

Ανεξάρτητα από αυτό, πάντως, στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι άνθρωποι του κλαμπ έχουν τη σκέψη να αποκτηθεί ένας επιπλέον ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή. Ένας με τα χαρακτηριστικά του Εμβιλά. Μια δεύτερη λύση πίσω από τον Γάλλο.

Εξτρέμ

Από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου αναζητούσε εξτρέμ ο Ολυμπιακός. Στις 2 Αυγούστου αποκτήθηκε ο Χένρι Ονιεκούρου αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μονακό. Μια σούπερ λύση για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία όμως δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον της Λουντογκόρετς. Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς συμπληρώνουν τις θέσεις, αν και στην ίδια «λίστα» θα μπορούσε να προσθέσει κανείς και τον Αγκιμπού Καμαρά, που έχει βέβαια και στοιχεία δεκαριού ή και δεύτερου επιθετικού.

3

Μπορεί αριθμητικά να φαίνεται πως υπάρχει υπεροπλία, αλλά είναι πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ η ομάδα. Και παρότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εφέτος θα υπάρχει ο Ολυμπιακός Β', το ενδεχόμενο παραχώρησης κάποιου από τους υπάρχοντες εξτρέμ δεν πρέπει να αποκλειστεί. Όχι οι Μασούρας, Βαλμπουενά και Καμαρά. Ο Φορτούνης, η μεγάλη απουσία του κλαμπ, θα επιστρέψει από το νέο έτος.

Επίθεση

Αραμπί, Χασάν, Τικίνιο και Αλγκασίμ Μπα. Μπορεί στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός να συνδέεται με επιθετικούς, αλλά δεν προκύπτει πως θα γίνει σχετική κίνηση. Έτσι κι αλλιώς αυτή η τριάδα που υπάρχει, συν τον πιτσιρικά Μπα, ειδικά για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια. Στο παρελθόν υπήρχε μια σκέψη πώλησης του Αιγύπτιου, η οποία τούτη τη στιγμή φαίνεται να έχει υποχωρήσει. Σε μια μεταγραφική περίοδο, βέβαια, πολλά αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate