Ολυμπιακός: Το κρίσιμο πενθήμερο για τέσσερις «καυτές» υποθέσεις

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Το κρίσιμο πενθήμερο για τέσσερις «καυτές» υποθέσεις

Ολυμπιακός: Το κρίσιμο πενθήμερο για τέσσερις «καυτές» υποθέσεις
Μετά τη ρεβάνς εναντίον της Σλόβαν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δυναμικά για να ολοκληρώσει το πάρε - δώσε και τη διαμόρφωση του ρόστερ της σεζόν 2021-2022.

Σε καθοριστική εβδομάδα μπαίνει ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο διότι το βράδυ της Πέμπτης (26/8, 21.45, MEGA, Gazzetta) είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και διότι η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, επομένως ό,τι είναι να γίνει στο Λιμάνι, θα γίνει μέχρι την επόμενη Τρίτη. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει σκοπό να υπογράψει με κάποιον νέο παίκτη μέχρι τη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης, τότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό θα είναι το πενθήμερο 27-31 Αυγούστου.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: Τι σκοπεύει να κάνει σε αυτές τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός; Και η απάντηση όμως είναι ξεκάθαρη; Όλο το βάρος πέφτει στα άκρα της άμυνας. Στη θέση του δεξιού μπακ και σε αυτή του αριστερού. Αν δει κανείς το ρόστερ της ομάδας, θα αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή εκεί είναι που πραγματικά χωλαίνει το κλαμπ. Για να ανέβει επίπεδο και να κάνει σημαντική πορεία στην Ευρώπη θα πρέπει να αποκτήσει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έναν σε κάθε άκρο. Σαφέστατα και δεν είναι εύκολο, αλλά γίνονται σημαντικές προσπάθειες σε καθημερινή βάση.

Στο αριστερό άκρο υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ακολουθεί ο 19χρονος Απόστολος Αποστολόπουλος. Στο δεξιό ο Κένι Λαλά δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος έδειξε κι αυτός ότι σε υψηλού επιπέδου παιχνίδια δυσκολεύεται να σταθεί στο ύψος που απαιτεί το κλαμπ. Γι' αυτό και έχουν μπει στη διαδικασία της εξεύρεσης νέων λύσεων οι «ερυθρόλευκοι». Ή τουλάχιστον να εντοπιστεί ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει και τις δύο θέσεις. Παρεμπιπτόντως, για τον Εσκουντέρο, τον αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, γράφτηκε στην Ισπανία ότι δεν προχώρησε η περίπτωσή του μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Από εκεί και πέρα, θα έλεγε κανείς πως δεν υπάρχει ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυτικού βλέποντας αυτή τη στιγμή τις διαθέσιμες επιλογές. Παπασταθόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Σισέ, Σεμέδο και Αβραάμ. Από τη στιγμή που διαμορφώθηκε αυτή η στάση με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, καθώς και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ο Παπ Σισέ μπορεί να φέρει πρόταση μέχρι την τελευταία στιγμή, η ΠΑΕ φιλοδοξεί να κάνει δικό της τον Κώστα Μανωλά. Τις προσεχείς μέρες οι διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι θα ενταθούν, με την ελπίδα να καταστεί εφικτή η σπουδαία μεταγραφή. Φανταστείτε ότι πέρυσι η σπουδαία ιταλική ομάδα έδωσε 36 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει. Και ένα χρόνο μετά να τον παίρνει ο Ολυμπιακός. Ασφαλώς δεν θα είχε καμία τύχη η πιθανότητα μεταγραφής του 30χρονου, αν ο ίδιος δεν είχε την επιθυμία επιστροφής.

Φυσικά αν έως την τελευταία στιγμή προκύψει ενδεχόμενο πώλησης, τότε ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία να καλύψει το κενό που μπορεί να δημιουργηθεί. Αν δηλαδή φύγει ένας χαφ, θα αντικατασταθεί. Εκτός από ενίσχυση, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως παρα πολύ πιθανό θα προκύψουν και αποχωρήσεις παικτών που δεν βρίσκονται πια στις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Τσούμιτς για παράδειγμα είναι ένας από αυτούς, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με τον Ραντζέλοβιτς. Ακόμη και για τον Μάρκοβιτς υπάρχει μια φημολογία περί παραχώρησής του, όπως έγινε στο παρελθόν σε ΑΕΛ και Παρτιζάν. To ίδιο και για τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος τραυματίστηκε πριν από τη Σλόβαν και τέθηκε νοκ άουτ.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως οι μέρες που ακολουθούν θα έχουν μπόλικο... ψωμί στον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate