Ολυμπιακός: Δυνατά για Γκίλμπερ ο Θρύλος!

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: Δυνατά για Γκίλμπερ ο Θρύλος!

Ολυμπιακός: Δυνατά για Γκίλμπερ ο Θρύλος!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μάχη για τον Γκίλμπερ με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ανάψει πράσινο φως για την διεκδίκηση του…

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν παίκτες για το δεξί άκρο της άμυνας και ένας από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει, είναι ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ.

Ο Γάλλος αμυντικός ανήκει στην Άστον Βίλα, αλλά θέλει να φύγει από το Μπέρμιγχαμ γιατί δεν τον υπολογίζει ο προπονητής. Ο 26χρονος Γάλλος φέτος έπαιξε μόνο στο Λιγκ Καπ, ενώ στην Premier League έμεινε εκτός αποστολής στα δύο από τα τρία παιχνίδια.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Γκιλμπέρ αναζητά εναγωνίως ομάδα για να προλάβει τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον αποκτήσει με δανεισμό.

Άλλωστε, ο Γκιλμπέρ έχει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο 26χρονος ακραίος δόθηκε δανεικός στη Στρασμπούρ τον Ιανουάριο, προκειμένου να καλύψει το κενό του Κενί Λαλά, που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν έντονα την περίπτωση του Γκίλμπερ, η περίπτωση του οποίου συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate