Ολυμπιακός – Η Μπρατισλάβα των… αποκαλύψεων: Ο Λόπες, ο Τικίνιο και ο Χασάν

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός – Η Μπρατισλάβα των… αποκαλύψεων: Ο Λόπες, ο Τικίνιο και ο Χασάν

Ολυμπιακός – Η Μπρατισλάβα των… αποκαλύψεων: Ο Λόπες, ο Τικίνιο και ο Χασάν
Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν – Ο Πορτογάλος μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, ανεβάζει στροφές ο Βραζιλιάνος, ενώ ο Αιγύπτιος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην Σλοβακία για να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League θα ταξιδέψει αύριο (25/8) ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες το βράδυ της Πέμπτης (26/8) να αντιμετωπίζουν την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στον επαναληπτικό του Γ. Καραϊσκάκης.

Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας ως παρακαταθήκη το ευρύ 3-0 του πρώτου παιχνιδιού, θέλουν να ολοκληρώσουν το έργο τους και κάνοντας το «δύο στα δύο» απέναντι στην Σλόβαν να προκριθούν με επιβλητικό τρόπο στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» είδε τους παίκτες να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνουν μια εντυπωσιακή νίκη. Μάλιστα, είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ, με την Σλόβαν να μένει σε παθητικό ρόλο. Την ίδια εικόνα περιμένει από την ομάδα του και στον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν πλέον αντίστροφα για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας το πρωί της Τετάρτης (25/8) θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα γίνει στου Ρέντη (10:30) και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει το μεσημέρι στις 15:00 στη Σλοβακία για τη ρεβάνς με την Σλόβαν. Στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θα βρίσκεται μέσα και ο νεοαποκτηθείς, Ρόνι Λόπες.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, έχει εντυπωσιάσει άπαντες στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες τους στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Η ποιότητα που διαθέτει ο Ρόνις Λόπες είναι εμφανής σε κάθε επαφή του με την μπάλα, με την εικόνα του Ιβηρα μεσοεπιθετικού να προκαλεί πλατιά χαμόγελα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν και θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Όπως συνέβη με τον Χένρι Ονιεκούρου στον πρώτο αγώνα με τους Σλοβάκους, όταν μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Ρόνι Λόπες, αφού όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Γιώργος Μασούρας αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προφυλαχθεί.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς. Ο Μαρτίνς θα του δώσει ανάσες, ενώ είναι πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τον Ματιέ Βαλμπουενά, που είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Ο Γάλλος σήκωσε μεγάλο βάρος στα προηγούμενα παιχνίδια, καταγράφοντας 349 λεπτά συμμετοχές σε πέντε παιχνίδια, έχοντας 2 ασίστ στα προκριματικά του Champions League.

Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Τικίνιο Σοάρες, με τον Βραζιλιάνο να μετράει επίσης αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Λατινοαμερικάνος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία στον ώμο, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις. Στην αρχή έκανε προπονήσεις χωρίς επαφή, αλλά εδώ και λίγες ημέρες κάνει κανονικά και με επαφές.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση της Τρίτης είδε με ικανοποίηση τόσο τον Χασάν όσο και τον Σισέ να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.  Ο πρώτος είχε τραυματιστεί πριν το ματς με την Σλόβαν και είχε μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο δεύτερος είχε χτυπήσει κατά διάρκεια του παιχνιδιού με τους πρωταθλητές Σλοβακίας. Αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα τους πάρει μαζί του στην Μπρατισλάβα για τη ρεβάνς με την Σλόβαν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate