Οι τρεις περιπτώσεις που παραμένουν στο “τραπέζι” για τον αριστερό μπακ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Οι τρεις περιπτώσεις που παραμένουν στο “τραπέζι” για τον αριστερό μπακ

Οι τρεις περιπτώσεις που παραμένουν στο “τραπέζι” για τον αριστερό μπακ

Στο “κυνήγι” της απόκτησης ενός αριστερού μπακ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μετά από την μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου, οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί σε τρεις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, για την ενίσχυση στο αμυντικό τους άκρο.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Στην λίστα παραμένει ο Γιοάν Μοχίκα της Τζιρόνα, με τους ισπανούς να αξιώνουν 2,5 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον κολομβιανό αριστερό μπακ. Με τη φανέλα της Έλτσε πραγματοποίησε 17 συμμετοχές στη La Liga, ενώ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί ως δανεικός στην Αταλάντα, με την οποία είχε έπαιξε σε 13 παιχνίδια. 11 πρωταθλήματος και 2 Champions League.

Ο Αρκάντιους Ρέτσα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκασπερίνι, με την Αταλάντα να τον έχει στους υπό παραχώρηση παίκτες. Ο 26χρονος, τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε δανεικός σε Σπαλ και Κροτόνε. Ομως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Ο υψηλόσωμος (1,87 μ.) αριστερός αμυντικός ξεχωρίζει για τα προσόντα του, ενώ προέρχεται από συνεχόμενες φουλ σεζόν.

Για τον Σέρχιο Εσκουδέρο, τον 32χρονο που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη, έχει γίνει η πρώτη επαφή για να εκφραστεί το ενδιαφέρον. Ομως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη αφού αν είναι αλήθεια ότι για τον έμπειρο αριστερό μπακ ενδιαφέρεται και η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε εκ των προτέρων η δυσκολία είναι δεδομένη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate