Ολυμπιακός: «Καίει» το θέμα των μπακ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός: «Καίει» το θέμα των μπακ

Ολυμπιακός: «Καίει» το θέμα των μπακ

Λύσεις υπάρχουν. Και έχουν προταθεί κάποιες πολύ καλές. Εξαιρετικές. Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο για τα άκρα της άμυνας του, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Με το 3-0 επί της Σλόβαν, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε (εντάξει, απομένει η ρεβάνς, η οποία μοιάζει… τυπική διαδικασία) το Europa League και έχει, έτσι, την άνεση να κάνει και άλλες μεταγραφές, με την ησυχία του.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ένα πρόβλημα, το οποίο κολλάει κάποιες υποθέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να προχωρήσουν πιο εύκολα ενδεχομένως, είναι η έλλειψη θέσεων ξένων ποδοσφαιριστών. Ο Ολυμπιακός τις έχει καλυμμένες και έτσι δύο-τρεις καλές περιπτώσεις ακραίων αμυντικών, οι οποίοι δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, δεν μπορούν στην παρούσα φάση να προχωρήσουν.

Σίγουρα, οι μεταγραφές δεν τελείωσαν. Υπάρχουν ακόμη μέρες μπροστά, υπάρχει χρόνος. Και ο Ολυμπιακός κινείται, δεν μένει αργός. Αλλά όσο το θέμα με τις θέσεις ξένων παραμένει και ο Ολυμπιακός δεν εντοπίζει κάτι εξαιρετικό, από την κοινοτική αγορά, δεν προχωρά. Ίσως μία μεταγραφή παίκτη του να άνοιγε κάποια θέση, την οποία ο Μαρτίνς θα μπορούσε να καλύψει με μη κοινοτικό ακραίο μπακ.

«Καίει» το θέμα των μπακ, γενικά. Ειδικά αριστερά, όπου δεν υπάρχουν λύσεις. Ο Ρέαμπτσιουκ θα μπορούσε να γίνει μία πρώτης τάξεως εναλλακτική, εάν βρισκόταν ένας ακόμη πιο ποιοτικός αριστερός μπακ. Στα δεξιά υπάρχει ο Λαλά, ο οποίος όμως δεν έχει κερδίσει στο 100% την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Υπάρχει και ο -κατά συνθήκη δεξιός μπακ- Ανδρούτσος, αλλά και πάλι αυτό δεν φτάνει. Ιδανικά, ο Θρύλος θα πάρει δύο ακραίους αμυντικούς. Ειδάλλως, θα ρίξει το βάρος περισσότερο στα αριστερά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate