Σταματέλος: «Και ο Αγκιμπού Καμαρά για τον Ολυμπιακό Β’ ήρθε…»

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Σταματέλος: «Και ο Αγκιμπού Καμαρά για τον Ολυμπιακό Β’ ήρθε…»

Σταματέλος: «Και ο Αγκιμπού Καμαρά για τον Ολυμπιακό Β’ ήρθε…»
Όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε την υπόθεση του Γκιλμπέρ, που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη και δείχνει να απομακρύνεται: «Ψάχνει και θα το ψάχνει μέχρι τελευταία στιγμή για ενίσχυση στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Γκιλμπέρ λέγεται πως θέλει να γυρίσει στη Γαλλία και αυτή είναι η προτεραιότητά του. Μέχρι να ξεκαθαρίσει στον Ολυμπιακό κάνουν την προσπάθειά τους. Υπάρχουν και άλλα ονόματα που έχουν προταθεί. Δεν θα κινηθούν για να πάρουν έναν από τους παίκτες που έχουν προταθεί για τη συγκεκριμένη θέση. Θα συνεχίσουν την προσπάθεια για τη σημερινή ημέρα. Πρέπει να υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση για να κάνουν την κίνησή τους».

Σε ό,τι αφορά τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, υπογράμμισε: «Και ο Αγκιμπού Καμαρά για τη δεύτερη ομάδα ήταν, αλλά έδειξε διάθεση και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέντρο Μαρτίνς».

Σχετικά με τον Χασάν, τόνισε: «Αν και ήρθε ο Πινακάς, πρόταση για τον Χασάν δεν έχει έρθει. Άλλο οι πληροφορίες και άλλο επίσημη πρόταση που να έχει έρθει στον Ολυμπιακό». 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες