Έρχεται ο Καρμπόβνικ για τον Ολυμπιακό! (videos)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Έρχεται ο Καρμπόβνικ για τον Ολυμπιακό! (videos)

Έρχεται ο Καρμπόβνικ για τον Ολυμπιακό! (videos)

Μία σούπερ λύση, με τρομερό ταλέντο, ικανότητα, αλλά και προοπτική, δίνει ο Θρύλος στο «θέμα» ακραίος μπακ. Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Πολωνός αριστερός μπακ Μίχαλ Καρμπόβνικ, τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρνει από την Αγγλία και την Μπράιτον! Άμεσα! Όπως αναφέρει σήμερα και ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός πήρε τον ποδοσφαιριστή με αστραπιαίες κινήσεις και τον φέρνει στην Ελλάδα, για να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Η συμφωνία, όπως αναφέρεται και στα ρεπορτάζ που έρχονται από τη χώρα του ποδοσφαιριστή, αφορά σε μονοετή δανεισμό, με μία οψιόν, κοντά στα χρήματα τα οποία οι Άγγλοι έδωσαν, για να κάνουν δικό τους τον Καρμπόβνικ! Περίπου 5,5 εκ. ευρώ, δηλαδή.

Ο Καρμπόβνικ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να απέρριψε όλες τις άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του και εξαρχής να είπε στην Μπράιτον «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Αυτό βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η υπόθεση να προχωρήσει τόσο γρήγορα και ο νεαρός άσος να είναι, πλέον, κοντά, στο να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου! Θυμίζουμε ότι ο Καρμπόβνικ παίζει τόσο αριστερά στην άμυνα (κυρίως) όσο και δεξιά, αλλά και ως μπακ-χαφ ή κεντρικός μέσος… Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο, το οποίο ο Θρύλος βάζει στη «μηχανή» του!

Θυμηθείτε τον σε δράση!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate