Ολυμπιακός: Γιατί επέλεξε τον Ονιεκούρου ο Μαρτίνς

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακός: Γιατί επέλεξε τον Ονιεκούρου ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Γιατί επέλεξε τον Ονιεκούρου ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέκαθεν είχε στη λίστα του τον Χένρι Ονιεκούρου. Ποια στοιχεία θα βάλει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που θεωρεί απαραίτητα ο κόουτς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Χένρι Ονιεκούρου ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Ο Νιγηριανός εξτρέμ είπε το "ναι" στην πρόταση του Ολυμπιακού, πείστηκε για την προοπτική που έχει ο σύλλογος και έρχεται στη χώρα μας.

Εδώ και δύο χρόνια ασχολείται ο Ολυμπιακός με τον Ονιεκούρου και είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει ανάψει το πράσινο φως ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες και φέτος το καλοκαίρι εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις εξτρέμ, αλλά κατέληξαν στον Ονιεκούρου.

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε για τον Νιγηριανό; Για τον Πορτογάλο κόουτς η ομάδα του δεν έχει ταχύτητα και έκρηξη στην επίθεση. Λείπει από τον Ολυμπιακό το στοιχείο που θα τον κάνει απρόβλεπτο. Ο Ονιεκούρου είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής και διεισδυτικός.

Θα δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στοιχεία που του λείπουν. Την έκρηξη στην επίθεση και το απρόβλεπτο δεν το έχει η ομάδα του Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να τα πάρει όλα αυτά. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό ο παίκτης να έρθει στη χώρα μας και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Το γεγονός πως ο ίδιος και η οικογένεια του ήθελαν την Κωνσταντινούπολη δείχνει το δέσιμο του με την πόλη.

Ο Ονιεκούρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδάκια. Η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον ίδιο. Ο παίκτης αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και φυσικά το σημαντικό είναι να προσαρμοστεί και στις νέες συνθήκες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate