Ολυμπιακός: Δίνει τον Πέπε για να φέρει εξτρέμ από την Πορτογαλία (vid)

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακός: Δίνει τον Πέπε για να φέρει εξτρέμ από την Πορτογαλία (vid)

Ολυμπιακός: Δίνει τον Πέπε για να φέρει εξτρέμ από την Πορτογαλία (vid)

Με εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο… μάτι τον Μάρκους Έντουαρντς και δίνει ως αντάλλαγμα τον Πέπε Ροντρίγκες.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Μάρκους Έντουαρντς απασχολεί σοβαρά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Σύμφωνα με την Abola, ωστόσο τα "λιοντάρια" δεν είναι μόνα τους στο παιχνίδι της απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ της Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι η ομάδα που έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του νεαρού ακραίου επιθετικού και μάλιστα όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι το μπάσιμο των πρωταθλητών Ελλάδας είναι αρκετά δυναμικό και σοβαρό.

Σύμφωνα με την Abola ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πρώτη κρούση για τον Μάρκους Έντουαρντς και μάλιστα φέρεται να έχει ρίξει στο τραπέζι και το όνομα του Πέπε Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει με την εικόνα του. Πέρσι δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο και με τη φανέλα της έκανε ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν. Πήρε ξανά την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει και είναι έτοιμος γι' αποχώρηση.

Για τον Πέπε ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του με πενταετές συμβόλαιο. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες των πρωταθλητών Ελλάδας και πλέον το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει. Ο Μάρκους Έντουαρντς πέρσι έκανε 36 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκιμαράες έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ. Παίζει κατά κύριο λόγο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 10 εκατ. ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate