Νέφτσι - Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Μπουχαλάκη ενόψει Μπακού

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Μπουχαλάκη ενόψει Μπακού

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Μπουχαλάκη ενόψει Μπακού

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησε με σφίξιμο στην γάμπα από το πρώτο ματς με την Νέφτσι στο Καραϊσκάκη και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό του Αζερμπαϊτζάν. Εντός 24 ωρών η εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και για το αν θα καταφέρει τελικά να είναι παρών στον επαναληπτικό του Μπακού. Ο Κρητικός χαφ των Πειραιωτών αποχώρησε με σφίξιμο στη γάμπα και ουσιαστικά θα γνωρίζουμε την Παρασκευή (22/7) ποια είναι η κατάστασή του, ώστε να δει και ο Πέδρο Μαρτίνς αν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι στο ματς με την Νέφτσι στο Αζερμπαϊτζάν (28/7, 20.00).

Για την ώρα δεν μπορεί να ειπωθεί προς τα που γέρνει η... ζυγαριά. Αν γέρνει δηλαδή προς το να μπει στο τσάρτερ για το Μπακού ή αν θα μείνει στην Αθήνα και παρακολουθήσει το παιχνίδι από την τηλεόραση. Μπορεί στο τέλος, ακόμα κι αν δεν είναι στο 100%, να τον πάρει ο Μαρτίνς στην αποστολή για να τον έχει έστω στον πάγκο και αν παραστεί ανάγκη να τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ουσία είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, γιατί ανάλογα με αυτά θα πρέπει να διαμορφώσει και τα πλάνα του. Να δει δηλαδή αν θα πάει με 4-3-3 έχοντας τους Μάρκοβιτς και Σουρλή δίπλα στον Κούντε ή θα πάει με 4-2-3-1, βάζοντας τον Βαλμπουενά σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Εντός των επόμενων 24 ωρών θα υπάρχει μία εικόνα για το τι έχει τελικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και αν θα καταφέρει να βοηθήσει στο πολύ σημαντικό ματς του Αζερμπαϊτζάν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate