Λιονέλ Νούνιες: Η φυλακή, τα εννέα παιδιά του, τα ναρκωτικά και το... restart στη ζωή του!

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Λιονέλ Νούνιες: Η φυλακή, τα εννέα παιδιά του, τα ναρκωτικά και το... restart στη ζωή του!

Λιονέλ Νούνιες: Η φυλακή, τα εννέα παιδιά του, τα ναρκωτικά και το... restart στη ζωή του!

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Λιονέλ Νούνιες μίλησε για τη δύσκολη ζωή του. Τη φυλακή, τα ναρκωτικά και τα εννέα παιδιά του. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η ζωή του θα μπορούσε εύκολα να είχε γυριστεί ταινία. Ο Λιονέλ Νούνιες, που πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2007-2008 χωρίς να εντυπωσιάσει (έβαλε βέβαια τη γκολάρα στο 4-0 του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) πέρασε πολλά.

Έχει φτάσει 36 χρονών και προσπαθεί να ξαναπάρει πίσω τη ζωή του. Το παρόν του άλλοτε στράικερ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ είναι εντελώς διαφορετικό. Πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή, εργάζεται τώρα ως προπονητής στη γυναικεία ομάδα της Αρχεντίνος Τζούνιορς και τη συνέντευξη που έδωσε στην Super Mitre Deportivo έκανε κατάθεση... ψυχής!

Είπε πολλά. Πάρα πολλά. Διαβάστε με τίτλους τα πιο σημαντικά:

Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως ένα καλό παίκτη, αλλά όχι πολύ επαγγελματία.

* Το πρόβλημά μου ήταν το φαγητό και όσα έκανα μακριά από το γήπεδο.

* Ποτέ δεν είχα τραυματισμούς, συμμετείχα στις προετοιμασίες. Ήμουν τεμπέλης, αλλά έκανα προπονήσεις, ποτέ δεν παραπονιόμουν για τίποτα.

* Αν πρόσεχα περισσότερο τον εαυτό μου, αν ήμουν πιο επαγγελματίας, νομίζω ότι ακόμη θα έπαιζα.

* Η καλύτερη στιγμή μου ήταν στην Ιντεπεντιέντε το 2010 και στην Αρχεντίνος το 2007, πριν με πουλήσουν στον Ολυμπιακό.

* Έβγαλα πολλά λεφτά, δεν ξέρω αν έγινα εκατομμυριούχος, αλλά ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση.

* Ο πατέρας μου ήταν πάντα εργάτης, η μητέρα μου νοικοκυρά. Ήμασταν τρία αδέρφια, είχα δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά ο πατέρας μου όπου κι αν ήταν, ερχόταν να με πάρει για να με πάει για προπόνηση.

* Πολλές φορές δεν μπορούσα να σκεφτώ σωστά. Νόμιζα ότι τα χρήματα θα έμεναν για πάντα, αλλά μετά το ποδόσφαιρο δεν μένει τίποτα, μόνο η οικογένεια.

* Σπατάλησα πολλά χρήματα, τώρα το μετανιώνω και προσπαθώ να συνεχίσω.

* Χάλασα πολλά χρήματα σε αυτοκίνητα, ταξίδια, στο να βοηθώ ανθρώπους που τώρα μου γυρίζουν την πλάτη, αλλά δεν μετανιώνω. Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν σκέφτηκα σωστά το θέμα των χρημάτων για τα παιδιά μου.

* Για παράδειγμα, σε έναν χρόνο άλλαξα έντεκα αυτοκίνητα, πάντα έχανα χρήματα. Σήμερα δεν έχω αυτοκίνητο, αλλά με προσπάθεια και δουλειά ελπίζω να μπορέσω να αποκτήσω.

* Εκείνο τον καιρό νόμιζα ότι ποτέ δεν θα τελείωναν τα χρήματα. Κάθε μήνα έμπαιναν πολλά χρήματα στον λογαριασμό μου. Είχα BMW, Audi, Porsche. Τέτοια αυτοκίνητα.

* Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν να αποταμιεύω, αλλά ήμουν πολύ νέος και όλα έγιναν πολύ ξαφνικά.

* Μου πρόσφεραν ναρκωτικά, αλλά ποτέ δεν μου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Ένα διάστημα ήμουν έτοιμος να εμπλακώ, δοκίμασα, αλλά χάρη στη σύζυγό μου και την οικογένειά μου, κατάφερα να βγω από αυτή την κατάσταση Η γυναίκα μου μου είπε ότι παρεκκλίνω, δεν έγινε τελικά εξάρτηση. Ένιωθα ότι είναι παιχνίδι, αλλά δεν ήταν. Το να καταλήγεις σε αυτήν την κατάσταση είναι πολύ κακό για κάθε άνθρωπο.

* Έμπλεξα σε αυτή την κατάσταση γιατί είχα κακές παρέες εκείνο τον καιρό, δεν τα πήγαινα καλά στο ποδόσφαιρο, αλλά δόξα τω Θεώ κράτησε για λίγο διάστημα. Εκείνο τον καιρό ήμουν στην Ιντεπεντιέντε.

* Έχω μεγάλη καρδιά, δεν έχω κακία απέναντι σε κανέναν, αλλά με ενόχλησαν συμπεριφορές φίλων που βοήθησα στις χειρότερες στιγμές τους και που εκείνοι δεν βοήθησα στη δική μου δύσκολη στιγμή.

* Η οικονομική μου κατάσταση τώρα δεν είναι καλή. Ξόδεψα πολλά χρήματα και τώρα προσπαθώ να προχωρήσω μπροστά.

* Η Αρχεντίνος Τζούνιορς ήταν η πρώτη ομάδα που μου άνοιξε τις πόρτες όταν δεν ήμουν καλά. Οι φίλοι και οι δύο εκπρόσωποι που είχα, ο ένας εκ των οποίων μου έκλεψε χρήματα, δεν βρίσκονται πλέον δίπλα μου. Στα παιδιά σήμερα λέω να προσέχουν με τους φίλους τους, τους συμβολεύω να σπουδάσουν. Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν, αλλά αυτό είναι μάθημα ζωής. Κατάλαβα ότι μόνο με την οικογένεια πρέπει να είσαι ενωμένος.

* Φυλακίστηκα για ένα θέμα αυτοκινήτου, το οποίο έχει ήδη επιλυθεί, για το οποίο δεν είχα καμία σχέση, ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Αγόρασα ένα αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία. Το είχα για τρεις μήνες, δεν το είχα κυκλοφορήσει σχεδόν καθόλου, καθώς είχα μια πρόταση να πάω να παίξω στον Ισημερινό. Το πούλησα σε έναν γείτονα, του είπα να κάνει τα χαρτιά και όταν πήγε να τα διευθετήσει, αποδείχθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

* Έκανε αναφορά και σύντομα με συνέλαβαν. Σας λέω την αλήθεια, δεν ήξερα. Πάντα τα πήγαινα χάλια με το θέμα των εγγράφων. Μου έδωσαν την κάρτα πιστοποίησης κατόχου αυτοκινήτου στο όνομα άλλου και όταν αυτό έγινε αντιληπτό, μου προκάλεσε οργή, γιατί είχα αγοράσει το αυτοκίνητο από φίλο.

* Μια μέρα βγήκα από το σπίτι, ήρθαν τρεις αστυνομικοί, μου πέρασαν χειροπέδες και δεν κατάλαβα τι γινόταν.

* Ήμουν φυλακισμένος στη Marcos Paz για τέσσερις μήνες. Η ζωή εκεί κυλούσε πολύ δύσκκολα, δεν εύχομαι σε κανέναν να τη ζήσει. Όταν έφτασα εκεί, ήξεραν ποιος είμαι. Δεν μου συνέβη κάτι, αλλά ήταν πολύ δύσκολ. Αυτοί οι τέσσερις μήνες έμοιαζαν μια τετραετία.

* Σωματικά δεν είχα κάποια δύσκολη στιγμή, αλλά πνευματικά ναι. Σήμερα είμαι καλά, προσπαθώντας να προχωρήσω σταδιακά, με τη βοήθεια της συζύγου μου, της οικογένειάς μου. Δουλεύω στην Αρχεντίνο, είμαι χαρούμενος, είναι ωραίο να επιστρέφεις στο μέρος όπου γεννήθηκες. Πάντα ήθελα να είμαι δυνατός για την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου ήμουν καταστρεμμένος.

* Έχω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τα αδέρφια μου. Η σύζυγός μου είναι έγκυος. Έχω οκτώ παιδιά, από διαφορετικές γυναίκες. Όταν με συνέλαβαν δεν είχα αρκετή επικοινωνία με την οικογένεια, προσπαθούσα να στείλω μήνυμα στα παιδιά μου για να τους πω ότι είμαι καλά. Έχω καλή σύνδεση μαζί τους, το ένατο θα έχει το όνομα Βίγκο.

* Μου μένει λίγο ακόμα για να φτιάξω το σπίτι μου. Κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αν φρόντιζα σωστά τα χρήματά μου, θα είχα τώρα δέκα διαμερίσματα. Τώρα προσπαθώ να φτιάξω το σπίτι μου στο Bajo Flores.

* Τώρα η υπόθεση έχει κλείσει, κατάφερα να αποδείξω ότι ήμουν αθώος. Αγόρασα νόμιμα το αυτοκίνητο, αλλά με εξαπάτησαν κι εγώ άθελά μου εξαπάτησα τον γείτονα.

Ποτέ δεν σκέφτηκα να κλέψω, ακόμη και στα χειρότερά μου. Η σύζυγός μου πάντα δούλευε και κρατούσε το σπίτι, με βοήθησε κι εμένα η οικογένειά μου. Πολλές φορές μετά το ποδόσφαιρο ζήτησα δουλειά και μου έλεγαν "όχι".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate