Κακά μαντάτα για Μπουχαλάκη - Δύσκολα στη ρεβάνς με Νέφτσι!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Κακά μαντάτα για Μπουχαλάκη - Δύσκολα στη ρεβάνς με Νέφτσι!

Κακά μαντάτα για Μπουχαλάκη - Δύσκολα στη ρεβάνς με Νέφτσι!
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει υποστεί θλάση α' βαθμού και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό με τη Νέφτσι.
 
Ας ελπίσουμε να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση! 
 
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε άτυχος στο πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League στο Νέο Φάληρο. Ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση και αποχώρησε νωρίς από το ματς, αισθανόμενος σφίξιμο στη γάμπα.

Οι εξετάσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα. Ο τραυματισμός του δεν είναι ελαφρύς και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις πιθανότητες να παίξει στην αναμέτρηση.

Αν δεν τα καταφέρει ο Μπουχαλάκης, τότε ο Ολυμπιακός θα πάει στο Μπακού δίχως τους τρεις βασικούς του χαφ (Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά) και θα αναγκαστεί να ξεκινήσει ο Κούντε που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί 90λεπτο, έχοντας δίπλα του τον Σουρλή ή τον Μάρκοβιτς ή και τους δύο μαζί, ανάλογα με τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο κόουτς.

Αν πάει με 4-3-3, θα τους δούμε και τους τρεις. Αν πάει με 4-2-3-1, τότε θα γίνει «μάχη» ανάμεσα σε Σουρλή και Μάρκοβιτς για το ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του Κούντε, μια και ο Βαλμπουενά αναμένεται να περάσει σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Για το πιθανό κενό που θα αφήσει ο Παπασταθόπουλος, υπάρχει πλέον ο Σισέ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξέτισε την ποινή του ο Ουσεϊνού Μπα και είναι διαθέσιμος για να παίξει στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Υπενθυμίζεται πως ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην έδρα της Νέφτσι στο Αζερμπαϊτζάν την ερχόμενη Τετάρτη (28/7, 20:00).

   Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate