Γαλατά: Και αν είχαν κρούσμα τι θα γινόταν;

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Γαλατά: Και αν είχαν κρούσμα τι θα γινόταν;

Γαλατά: Και αν είχαν κρούσμα τι θα γινόταν;

Δεν δέχθηκε λέει η αποστολή της Γαλατά να περάσει τα τεστ του κορονοϊού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έτσι επιστρέφει στην Τουρκία. Μάλιστα. Αρχικά να εξηγήσουμε τα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμιξη στα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο. Κάθε άλλο, η δική μου πληροφόρηση λέει ότι άνθρωποί του, προσπάθησαν να είναι στο πλευρό των Τούρκων και να εξηγήσουν τα πάντα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Βέβαια, η χώρα έχει νόμους. Κι επειδή πρόκειται για πτήση τσάρτερ και από το εξωτερικό, θα έπρεπε να υποβληθούν σε έλεγχο κατά την είσοδό τους στο αεροδρόμιο. Προφανώς η αποστολή της Γαλατά ήθελε να μπει έτσι στη χώρα μας, να μην γίνουν τεστ, έχοντας τα χαρτιά των 72 ωρών από την Τουρκία. Μόνο που κάθε χώρα έχει άλλο πλαίσιο, όσον αφορά στην είσοδο στη χώρα. Κι εδώ, ήταν ξεκάθαρο πως θα έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ.

Προφανώς και αυτή τη στιγμή, ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να είναι προβληματισμένος, καθώς το έβλεπε ως μια καλή ευκαιρία για να κάνει την πρόβα του ενόψει των προκριματικών του Champions League. Και δεν θα μου κάνει έκπληξη, αν αναζητήσει τη διεξαγωγή άλλου φιλικού άμεσα.

Από εκεί και πέρα, όμως, έχω μία απορία. Αν οι Τούρκοι είχαν ένα θετικό τεστ, ένα κρούσμα στην αποστολή τους, τι θα μπορούσε να γίνει; Κάποιον που να κόλλησε μετά τα τεστ των 72 ωρών στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός την άλλη εβδομάδα καλείται να κάνει το πρώτο βήμα του για την είσοδο στα αστέρια του Champions League. Έχει τηρήσει το πρωτόκολλο πιστά, ότι υπάρχει σε πλαίσιο από το κράτος μας.

Να το θέσω και διαφορετικά; Πιστεύετε πως θα πήγαινε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη να δώσει ένα τέτοιο φιλικό και θα ήταν αρνητική στο να υποβληθεί σε τεστ; Εγώ δεν το πιστεύω. Στην τελική, μιλάμε για μια απλή διαδικασία. Προφανώς και οι Τούρκοι το είδαν διαφορετικά. Περισσότερο χρόνο σπατάλησαν στο αεροδρόμιο πιέζοντας, παρά να υποβληθούν στη διαδικασία.

Πλέον, το προχωράνε και πάνε να το αναδείξουν σε εθνικό θέμα. Το πως ταξιδεύεις, είναι ξεκάθαρο πλέον, υπάρχουν οδηγίες. Ας έκαναν τα τεστ, να βλέπαμε και το ματς. Τέτοια εποχή, όμως, δεν είναι να ρισκάρεις, να… παίζεις με τη «φωτιά».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate