Δείτε τον κακό αγωνιστικό χώρο στο Μπακού, όπου θα παίξουν Νέφτσι-Ολυμπιακός (vids)

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Δείτε τον κακό αγωνιστικό χώρο στο Μπακού, όπου θα παίξουν Νέφτσι-Ολυμπιακός (vids)

Δείτε τον κακό αγωνιστικό χώρο στο Μπακού, όπου θα παίξουν Νέφτσι-Ολυμπιακός (vids)

Δείτε τον κακό αγωνιστικό χώρο στο Μπακού, όπου θα παίξουν Νέφτσι-Ολυμπιακός, που μοιάζει με χωράφι και όχι με τερέν ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού Σαμίρ Αμπάσοφ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου "Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όπως είπαμε δεν είναι πολύ καλή. Εμείς μιλήσαμε με τους αρμόδιους ανθρώπους αν θα γίνει κάτι για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες για το τερέν, αλλά μας εξήγησαν ότι δεν εξαρτάται από αυτούς. Κι αυτό, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε πολύ. Ήρθε εδώ η ομάδα της Τουρκίας για προπόνηση για το Γιούρο. Κι επίσης κάνει πολύ ζέστη και δεν βοηθάει" και πρόσθεσε: "Όταν έπαιξε πέρσι η ομάδα με την Γαλατασαράι εγώ δεν ήμουν εδώ. Απλώς έτσι το αποφασίσαμε να παίξουμε αυτό το ματς στη φυσική μας έδρα και όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η κατάσταση πάντως θα είναι ίδια με το τερέν, τόσο για εμάς, όσο και για τον Ολυμπιακό"

Κάναμε λοιπόν αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο και διαπιστώσαμε ότι μοιάζει με χωράφι και όχι με αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιρικού γηπέδου, αν και το ματς μπορούσε να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου φιλοξενήθηκαν αγώνες του πρόσφατου Γιούρο. Για προφανείς λόγους η Νέφτσι θέλει να παίξει μια ποιοτική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, σε κακό αγωνιστικο χώρο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες