Ολυμπιακός: Τα τέσσερα «όχι» του Κουντέ για χάρη των «ερυθρόλευκων»

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Ολυμπιακός: Τα τέσσερα «όχι» του Κουντέ για χάρη των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Τα τέσσερα «όχι» του Κουντέ για χάρη των «ερυθρόλευκων»
Το Gazzetta γράφει για τις τέσσερις ομάδες που κινήθηκαν να αποκτήσουν τον Πιέρ Κουντέ, ο οποίος τις απέρριψε διότι είχε εξ' αρχής εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Εδώ και μερικές ώρες ο Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ αποτελεί κι επισήμως παίκτη του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος Καμερουνέζος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και η επιθυμία του να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» έγινε πραγματικότητα. Από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη θέλησή του να πάρει μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας ο διεθνής μέσος, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει 18 φορές την εθνική του ομάδα.

Βλέπετε, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μάιντς, ο Αφρικανός ήθελε να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν όχι μόνο τον είχαν προτείνει σε αρκετές ομάδες, αλλά είχαν στα χέρια τους και προτάσεις για τον πελάτη τους. Οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Κουντέ κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε τουλάχιστον πέντε ομάδες.

Η Έλτσε και η Χετάφε από την Ισπανία και οι Τραμπζονσπόρ - Γαλατασαράι από την Τουρκία εξέφρασαν επισήμως το ενδιαφέρον τους για τον Καμερουνέζο, ο οποίος όμως ψήφισε Ολυμπιακό. Εξ' αρχής αυτή ήταν η θέλησή του, την οποία είχε κάνει γνωστή και στη Μάιντς. Με τον τρόπο του πίεσε το γερμανικό κλαμπ να φτάσει πιο γρήγορα σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι απέκτησαν έναν ταχύτατο μέσο που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον άξονα.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Μάιντς, Μάρτιν Σμιντ, με αφορμή το deal με τον Ολυμπιακό: «Η περσινή χρονιά δεν ήταν εύκολη για τον Μαλόνγκ. Εκτός από τη δύσκολη αθλητική κατάσταση, είχε τραυματισμούς που τον υποχρέωσαν να μείνει εκτός. Τώρα εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του και να πραγματοποιήσει νέο ξεκίνημα. Δεχτήκαμε το αίτημά του. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και πάνω από όλα υγεία στη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό».

Την Παρασκευή (25/6) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει για την Αυστρία με τους συμπαίκτες του, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μένει να φανεί αν πάρει χρόνο συμμετοχής στα πρώτα φιλικά των «ερυθρόλευκων», με Βολσφσμπέργκερ (26/6) και Κράσνονταρ (27/6) ή είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες θα παίξουν επί αυστριακού εδάφους και με Σάλτσμπουργκ (29/6), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (30/6), Ούφα (2/7) και Κραϊόβα (3/7). Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό Τικίνιο, τον κυνηγό από τη Γουινέα Αλγκασίμ Μπα και τον συμπατριώτη του εξτρέμ, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate