Ολυμπιακός: Το πλάνο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λαλά

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ολυμπιακός: Το πλάνο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λαλά

Ολυμπιακός: Το πλάνο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λαλά

Το σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς για το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και η ευκαιρία που θα δοθεί στον Κένι Λαλά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Κένι Λαλά αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό προκειμένου να καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Αν και έχει ένα πλούσιο β0ιογραφικό και έχει κάνει πολύ καλές σεζόν στη Γαλλία στην Ελλάδα δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Ο Γάλλος μπακ των Πειραιωτών μπορεί να μην έπεισε σε αυτό το εξάμηνο, αλλά στον Ρέντη υπάρχει σιγουριά ότι τη νέα σεζόν μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά. Είναι ένας παίκτης που θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν.

Επίσης η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη αλλαγή για τον ίδιο, διότι πήγε σε μία ομάδα υψηλών απαιτήσεων και μεγάλης πίεσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά και έχει ένα ερωτηματικό για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά σε πρώτη φάση το πλάνο του είναι να ξεκινήσει με τον Κένι Λαλά.

Ο 29χρονος μπακ θα μπει κανονικά στην προετοιμασία και από αυτόν περιμένει ο Πορτογάλος τεχνικός να δείξει την πραγματική του αξία και ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας του. Το αρχικό σχέδιο, λοιπόν, για τη δεξιά πλευρά είναι με τον Κένι Λαλά για τον οποίο υπάρχει πίστη ότι θα ανταποκριθεί. Και φυσικά σε αυτό το σχέδιο υπάρχει και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος έχει βγάλει μεγάλο μέρος της σεζόν ως δεξί μπακ και με την εθνική τα πήγε περίφημα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες