Τα κλάματα του Μαρτίνς όταν είδε σε βίντεο τη γυναίκα και τα παιδιά του

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Τα κλάματα του Μαρτίνς όταν είδε σε βίντεο τη γυναίκα και τα παιδιά του

Τα κλάματα του Μαρτίνς όταν είδε σε βίντεο τη γυναίκα και τα παιδιά του
Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξή του στη NOVA έβαλε τα κλάματα μόλις είδε τη γυναίκα του και τα παιδιά του σε βίντεο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λόγω των υποχρεώσεών του στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να είναι τόσο συχνά στην Πορτογαλία και μαζί με τα παιδιά του. Έτσι όπως ήταν λογικό και επόμενο όταν είδε σε βίντεο τη σύζυγό του και τα παιδιά του συγκινήθηκε τόσο που έβαλε τα κλάματα. Μάλιστα τα μέλη της οικογένειάς του φόρεσαν και μάσκες Casa De Papel θυμίζοντας τη βραδιά με τη Μίλαν.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!
 

Μιλώντας για την οικογένειά του είπε σχετικά στη NOVA: «Είναι πολύ δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Όταν κατακτήσαμε και όταν ήμασταν σε μία θέση σαν αυτή στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός αναγκαστικά ορισμένα πράγματα μένουν στην άκρη. Τα τρία χρόνια που έχω ζήσει στον Ολυμπιακό έχω περάσει ελάχιστο χρόνο με την οικογένειά μου. Καταλαβαίνω ότι η απουσία μου είναι αισθητή. Το νιώθω κι εγώ. Είναι η οικογένειά μου. Μου έχουν χαρίσει στιγμές ευτυχίας, απόλαυσης. Δεν είμαι δίπλα στους δικούς μου ως πατέρας ή ως σύζυγος. Η Λίνα είναι αυτή που φρόντισε τα παιδιά μας να είναι υπέροχα.

Η σύζυγος του Μαρτίνς

Τα παιδιά μου όμως... Είναι πάντα τα παιδιά μου. Είναι καταπληκτικά. Δεν είναι όμως εύκολο. Η μητέρα μου είναι η μητέρα μου. Πολεμίστρια. Μου δίδαξε πολλά. Στις δύσκολες στιγμές όταν πέθανε ο πατέρας μου κι ένα χρόνο μετά ο αδερφός μου εκείνη επέδειξε μοναδική δύναμη.

Ήταν αδιανόητο. Ειλικρινά, διαθέτει αστείρευτη δύναμη.Νομίζω πως πολλά από όσα μεταδίδω σε ό,τι αφορά την έμπνευση για τη δουλειά ξεκινούν από τη μητέρα μου. Μπράβο σας όμως. Δεν περίμενα με τίποτα την οικογένειά μου. Δεν υποψιάστηκα καν ότι κάτι ετοιμαζόταν. Συνήθως κάτι μου κινεί υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτή τη φορά όμως μιλήσατε με όλους και δεν τους ξέφυγε τίποτα. Ό,τι συμβουλές έλαβα τις έδωσα και στα παιδιά μου. Η Λίνα, όπως είπα και πριν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Γιατί δε βλέπω τα παιδιά μου όσο άλλοι.

Και με μάσκες Casa De Papel η οικογένεια του Μαρτίνς

Για πολύ καιρό λείπω. Ως προπονητής, πέρα από το να αφήσω πίσω μου ρεκόρ, και πέρα από τα παιχνίδια, θα ήθελα περισσότερο να με θυμούνται ως έναν προπονητής που έκανε τη διαφορά συνολικά. Το ίδιο επιθυμώ και για τα παιδιά μου. Θέλω τα παιδιά μου να βοηθούν τους άλλους ανθρώπους. Να προσφέρουν στους άλλους. Να μην περιμένουν μόνο το τι θα τους δώσουν οι άλλοι.

Και αυτό κάνει τη διαφορά.Το θέμα είναι τι είδους παιδιά θα αφήσουμε στον κόσμο.Τι είδους μηνύματα θα αφήσω ως προπονητής στους παίκτες μου; Για παράδειγμα, ο Μανόλο παρόλο που είναι αντίπαλος και ξέρει τι συμβαίνει στην Ελλάδα και παρόλο που ξέρει ότι μπορεί να δεχτεί σφοδρότατη κριτική από πολύ κόσμο επέδειξε το θάρρος που ανέφερα πριν. Αυτό κάνει τη διαφορά. Γι' αυτό αγωνίζομαι.Πάνω από οποιονδήποτε τίτλο είναι το τι αφήνουμε στον κόσμο γενικά».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate