Επιβεβαιώνουν και οι Βρετανοί για Νέλσον και Ολυμπιακό

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Επιβεβαιώνουν και οι Βρετανοί για Νέλσον και Ολυμπιακό

Επιβεβαιώνουν και οι Βρετανοί για Νέλσον και Ολυμπιακό

Νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία επιβεβαιώνουν ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Ρις Νέλσον της Άρσεναλ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ρις Νέλσον παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων του. Ο 21χρονος εξτρέμ αρέσει στους Πειραιώτες, όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για μία υπόθεση με πολλές δυσκολίες. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Μικέλ Αρτέτα, αλλά πλέον έχει αποφασίσει τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο Ισπανός προπονητής έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του να παραχωρήσει δανεικό τον Ρις Νέλσον σε ομάδα που θα μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Στη Βρετανία συνεχίζονται και σήμερα (1/6) τα δημοσιεύματα για τον Νέλσον και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Οι Βρετανοί επιμένον ότι ο Ολυμπιακός είναι μία που έχει βάλει στο… στόχαστρο της τον νεαρό Άγγλο και μάλιστα βρίσκεται σε επαφή με την Άρσεναλ προκειμένου να καταφέρει να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού. Πράγματι πρόκειται για έναν παίκτη που οι Πειραιώτες επιχειρούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, όμως, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι καθόλου απλό.

Μπορεί ο Αρτέτα να θέλει να τον παραχωρήσει, αλλά θα πρέπει να πειστεί και ο ίδιος να έρθει στη χώρα μας. Για τον Ρις Νέλσον έχει εξαιρετική άποψη ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ στην υπόθεση φέρεται να έχει εμπλακεί και ο Βασίλης Τοροσίδης. Στον Ολυμπιακό κινούνται μεθοδικά γι' αυτή την περίπτωση και στην Άρσεναλ βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική του πρωταθλητή Ελλάδας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate