Ενισχύεται η Νέφτσι ενόψει... Ολυμπιακού

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ενισχύεται η Νέφτσι ενόψει... Ολυμπιακού

Ενισχύεται η Νέφτσι ενόψει... Ολυμπιακού

Νέα μεταγραφή για τη Νέφτσι Μπακού που προετοιμάζεται για τα ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας ενόψει Ολυμπιακού. Ποιον παίκτη πήρε που είχε αρχίσει την καριέρα του από την Ελλάδα και ποιον γνώριμο του Μαρτίνς! 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η Νέφται Μπακού δίνει σήμερα (21/6) το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στη Σλοβενία με αντίπαλο την Ολύμπια Λιουμπλιάνα, στις 25/6 θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Φέχερβαρ και στις 29/6 θα κλείσει τα φιλικά του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League κάνει και μεταγραφές αυτές τις ημέρες προσπαθώντας να ενισχύσει το ρόστερ της για τη νέα σεζόν και με στόχο φυσικά να αποκλείσει την Ντιναμό Τιφλίδας και να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν είχε αποκτήσει πριν από λίγες μέρες τον 29χρονο Παραγουανό χαφ Μέτζα, από την Κέσλα (ομάδα της χώρας). Έναν παίκτη που είχε ξεκινήσει την καριέρα του πριν από δώδεκα χρόνια από την Ελλάδα! Τον είχε ανακαλύψει ο Ατρόμητος και μετά πήγε στον Εθνικό και στον ΠΑΣ Γιάννενα προτού φύγει για την Ιταλία και την Τσεζένα. Παίκτης με 6 γκολ και 4 ασίστ στο περσινό πρωτάθλημα.

Η Νέφτσι ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση ενός εξτρέμ από την Πορτογαλία, τον 30χρονο Χαραμίζ από την Εστορίλ. Με καταγωγή από το Σάο Τόμε και ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς στην καριέρα του έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, στη Φαρένσε, στην Τοντέλα και στη Λεϊσόες. Στην περσινή σεζόν με την Εστορίλ ο Χαραμίζ είχε επίσης 6 γκολ και 4 ασίστ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate