Βινάγκρε: Απέτυχε στον Ολυμπιακό, έχει... πέραση!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Βινάγκρε: Απέτυχε στον Ολυμπιακό, έχει... πέραση!

Βινάγκρε: Απέτυχε στον Ολυμπιακό, έχει... πέραση!

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πέρασε και δεν... ακούμπησε στον Ολυμπιακό, όμως στην Πορτογαλία τον έχουν στους υποψήφιους για Μπενφίκα, Σπόρτινγκ. Κι εκείνος περιμένει την Γουλβς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Βινάγκρε, παίζοντας ως δανεικός από την Γουλβς στο πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Πορτογάλος μπακ που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Τσιμίκα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και συνέχισε στο δεύτερο μισό πάλι ως δανεικός από την αγγλική ομάδα στην Φαμαλικάο, συμπαίκτης με τον Πέπε που πήγε εκεί με δανεισμό από τον Ολυμπιακό και τώρα επιστρέφει στον Ρέντη.

Ο Βινάγκρε έκανε καλά παιχνίδια με την ομάδα της πατρίδας του, ήταν μέσα στην ενδεκάδα των κορυφαίων (πλην των μεγάλων κλαμπ) ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος και τώρα απασχολεί αυτά ακριβώς τα μεγάλα κλαμπ της Πορτογαλίας!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρονται τις τελευταίες μέρες στα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Ζόρζε Ζεσούς θέλει τον Βινάγκρε στην Μπενφίκα εάν φύγει για τη Σαουθάμπτον ο Ταβάρες, ενώ για τον 22χρονο μπακ ενδιαφέρεται και η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Κατά τα ίδια ρεπορτάζ, ο Βινάγκρε περιμένει μήπως έχει νέα ευκαιρία στην Γουλβς και συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League καθώς αυτό είναι που επιθυμεί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate