Ο Ζάιλσον στο στόχαστρο του Ολυμπιακού! (vid)

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ο Ζάιλσον στο στόχαστρο του Ολυμπιακού! (vid)

Ο Ζάιλσον στο στόχαστρο του Ολυμπιακού! (vid)
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, Ζάιλσον, φέρεται να ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό, ενόψει καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Ζάιλσον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Globoesporte». Τα δικαιώματά του βέβαια ανήκουν στην Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στην Κινεζική Ντάλιαν Προ. Όμως, δεν βρίσκεται στην κίνα.

Ο ίδιος, λόγω πανδημίας, διαμένει στο Πόρτο Αλέγκρε, ενώ δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Κίνα, λόγω των περιορισμών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μαζί με τον Ολυμπιακό ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, ενώ και αρκετά ακόμη κλαμπ. Βέβαια, ο παίκτης για να διατηρηθεί σε φόρμα και σε φυσική κατάσταση, κάνει προπονήσεις εκεί που μένει. Περιμένοντας παράλληλα και τις εξελίξεις.

Ο ίδιος είναι γεννημένος στις 7 Σεπτέμβρη του 1995, με ύψος 1,87μ. Παίζει ως αμυντικός χαφ, όμως καλύπτει και τις θέσεις του στόπερ και του κεντρικού χαφ. Είναι δεξιοπόδαρος.

Δείτε τον σε δράση:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες