«Συναγερμός» για το ενδιαφέρον Μουρίνιο για Σα

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

«Συναγερμός» για το ενδιαφέρον Μουρίνιο για Σα

«Συναγερμός» για το ενδιαφέρον Μουρίνιο για Σα
Δεδομένη είναι η εκτίμηση του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Ζοσέ Σα, όμως ο Πορτογάλος δεσμεύεται με ρήτρα αποχώρησης με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε μεταγραφικά σενάρια μετά την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Ρόμα ενεπλάκη ο Ζοσέ Σα.

Η αποκάλυψη έγινε από την έγκυρη Gazzetta Dello Sport, αλλά είναι δεδομένο πως ο «Special One» εκτιμά τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που συνεργάζεται με τον ίδιο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ο Σα χαίρει της εκτίμησης του Μουρίνιο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταρτιστεί κάποια λίστα με τους υποψήφιους στόχους για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν φτάσει μέσα στο καλοκαίρι πρόταση από τους «τζιαλορόσι» για τον διεθνή γκολκίπερ, τον οποίο ο Μουρίνιο γνωρίζει πολύ καλά από την περσινή συνάντηση του Ολυμπιακού με την τότεναμ στο Champions League.

Υπενθυμίζεται πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ζοσέ Σα θα πρέπει να διαθέσει το ποσό των 13 εκατ. ευρώ, όσα προβλέπονται στη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες